Server not found!


Cică în viaţă există câteva momente norocoase de care trebuie să profiţi din plin, momente care, tot cică, ţi-ar putea schimba toată viaţa. În bine, normal. Urmând aceeaşi idee, în viaţa unui blog există câteva momente/articole/evenimente de care trebuie să profiţi la maxim pentru a-ţi câştiga noi cititori.

Eu am avut cel puţin trei astfel de momente cărora le-am dat un şut cât am putut de tare… de nici nu am mai văzut norocul, aşa de departe l-am aruncat. Astea au fost:

  1. Momentul în care am lansat oficial cravatamea.com (site-ul Cravatei Comerciale). A fost mare tam-tam prin presă, prin online încoronate toate cu zeci de articole (cu link) de pe siteurile de ştiri internaţionale. Eh, mi-am zis că e prea fain ca la o zi de la lansare să am 2.000 de unici/zi aşa că… mi-a picat serverul pentru câteva zile.
  2. Lansarea campaniei 10 Mari Sibieni. La fel… tam-tam, presă, multe bloguri partenere, tot tacâmul, ce mai. Da, v-aţi prins. În ziua aia mi-a picat serverul.
  3. Azi din nou. De ce ar fi fost vizitabil blogul tocmai în ziua în care a fost trimis comunicatul de presă? Nu, ar fi dat prea bine. Ce s-au gândit oamenii cu serverul?!? Mai bine să fie serverul picat, atunci când intri la mine pe blog să apară mare pe fond alb SERVER NOT FOUND!

Aşa fac eu impresie bună.


Un comentariu la „Server not found!”

  1. Pingback: 2010 în câţiva paşi… | Ce merită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.