Shopping de… cultură [concurs]

Postat in: 03/10/2011

Poate nu o să vă vină să credeţi dar cele mai multe rezultate în căutările Google în urma cărora vin oameni aici pe blog sunt legate de cărţi şi de cititori, de lectură în general. Nu tu silicoane sau piţipoance. Primele 3 poziţii în topul cuvintelor cheie din ultimele şase luni sunt carti bune de citit şi derivate.

Pentru asta, simt că trebuie să vă recompensez cumva. Şi cum altcumva aş putea-o face mai bine decât oferindu-vă câteva cărţi bune de citit. Exact ce căutaţi. Am pentru voi cinci cărţi de la cele mai mari edituri din ţară.

Concurs cu cărţi

sunt cărţile ce ţi le dau cu ocazia BookLand Sibiu. Pentru asta nu trebuie decât să-mi spui, printr-un comentariu la articolul ăsta, că le vrei.
Vor fi 3 premii. Încă nu ştiu exact cum voi împărţi cărţile aşa că dacă ai vreo preferinţă poate ar fi bine să spui în comentariu şi ce vrei să citeşti neapărat (din cele 5 titluri de mai sus, evident). Înscrierile se fac până joi, 6 octombrie, ora 23:59.
Cum vă spuneam mai sus, cărţile vi le ofer cu ocazia BookLand ce va ajunge în sfârşit şi la Sibiu între 5-9 octombrie în Promenada Mall. Shoppingul de culturală se va face cu ajutorul a peste 10.000 de titluri oferite de 80 de edituri şi dacă vreţi să găsiţi într-adevăr cărţi bune de citit, acolo e locul potrivit.

[update] Concursul s-a terminat.

Câştigătorii cărţilor sunt:
iulian care va primi „Cum traiesc morţii” de Will Self şi „Ierusalim” de Goncalo M. Tavares.
Lucica va primi cărţile „Marylin Monroe. Ultima dintre zeiţe” de Jerome Charyn şi „În slujba poporului” scrisă de Yan Lianke.
crisluc va citi „Misterul Regelui” de Stephen King.

Felicitări! Iar pentru cei ce nu au câştigat de data asta, pregătesc deja un nou concurs.


30 Responses to “Shopping de… cultură [concurs]”

 1. iulian Răspunde

  de ce imi doresc cel putin una din cartile astea? Simplu, pentru ca imi place sa citesc si aceste 5 carti sper sa fie niste carti care merita sa fie citite de cititorii vechi si cei noi. Citind niste review-uri am vazut ca toate din aceste 5 carti au ceva special,ceva care te fascineaza si te fac sa iti doresti sa le citesti. Fiind primul care comenteaza sper sa am prioritate, si mi-as dori cartea :Cum traiesc mortii – Will Self sau cartea Ierusalim.

 2. nonick Răspunde

  Bravo pentru initiativa. Suna bine toate titlurile, cred ca cel mai mult mi s-ar plia pe gusturi „In slujba poporului”.

 3. mircea Răspunde

  o initiativa foarte frumoasa, e rau in perioada asta tot mai multa lumea foloseste internetul si televizorul in loc sa citeasca o carte. Trebuie sa recunosc ca imi place sa citesc, si , desi nu am citit niciuna dintre aceste 5 carti, daca tu spui ca sunt carti bune si care merita citite, am curajul sa citesc oricare din aceasta carte si promit sa o citesc inca de cand va ajunde la mine. Totusi daca ar fi sa aleg as alege cartea : Ierusalim, dar vad ca e rezervata, asa ca Misterul Regelui are si ea un titlu care te face sa o citesti

 4. angela Răspunde

  trebuie sa recunosc ca in ultimul timp nu am mai citit carti, din diverse motive: ori nu am mai avut timp, ori nu prea am mai avut ce citi, dar acest concurs cred ca ma va face sa citesc din nou, cred ca dai 5 carti frumoase si chiar merita sa fie citite. asa ca da, imi doresc sa citesc cartea In slujba poporului, dar daca nu se poate ma multumesc si cu oricare alta. va pup 🙂

 5. stan v Răspunde

  LASATI-MA SA CITESC…..”MISTERUL REGELUI”….POATE ASA VOI INTELEGE DISCURSUL REGELUI DIN 25 0CTOMBRIE.

 6. Hriscu Ciprian Răspunde

  imi place foarte mult literatura SF , din prezentare ,”Cum traiesc morţii” mi se pare interesanta

 7. Suciu Laura Răspunde

  Apreciez foarte mult aceasta idee de concurs, felicitari! Eu citesc tot ce prind in mana asa ca as fi incantata sa citesc oricare din carti, daca ar fi sa aleg mi-ar place Ierusalim sau Cum traiesc mortii.

 8. Lucica Răspunde

  Super initiativa voastra! Imi doresc foarte mult sa citesc – Marylin Monroe. Ultima dintre zeiţe.

 9. Adomnoaei Cristina Răspunde

  Mi-as dori foarte mult sa citesc cartea Marylin Monroe. Ultima dintre zeiţe.

 10. Andreea Răspunde

  Mi-a trecut acum prin minte ce amuzant ar fi daca s-ar vinde cartile la kilogram sau la numarul de pagini. Trecand peste, mi-ar face mare placere sa „citesc despre scris” – adica Misterul Regelui, dar in egala masura imi starneste curiozitatea si Cum traiesc mortii.

 11. tereza Răspunde

  Le vreau. Vreau oriceare din cele 5 carti pentru ca sunt de moda veche si inca citesc, nu stau toata ziua in fata calculatorului. Asa ca imi doresc cartea „Cum traiesc mortii” si daca merit, sper sa si ajunga la mine

 12. cristidana Răspunde

  Pentru ca imi place sa citesc as vrea sa citesc aceste carti.
  # Misterul Regelui
  # În slujba poporului
  # Ierusalim

 13. Geta Răspunde

  Apreciez acest tip de concurs si sper ca fiul meu vazandu-ma pe mine citind in timpul liber sa-mi urmeze exemplul

 14. Ichim Andrei Răspunde

  Tare mult mi-as dori sa citesc Ierusalim pentru ca rezumatul ma facut curios.

 15. radudan Răspunde

  As citi aceste carti pentru ca imi place sa citesc:
  # Misterul Regelui
  # În slujba poporului
  # Ierusalim

 16. Georgiana Răspunde

  Imi place sa citesc. Fiind in concediu de maternitate numai asta mi-a ramas sa fac. Ultima carte citita a fost „Al cincilea munte” de Paolo Coelho. O carte pe care v-o recomand cu mare drag.
  Daca o sa am noroc la tragerea la sorti si o sa ies castigatoare as vrea in mod special „Misterul Regelui” si poate „Ierusalim”, dar si pe celelalte mi-ar face placere sa le citesc.

 17. Simon Alexandra Răspunde

  Uau, ce carti interesante.. Nu detin niciuna dintre ele.. Mi le-as dori pe toate, dar o sa aleg In slujba poporului – Yan Lianke, Marylin Monroe. Ultima zeita si Cum traiesc mortii – Will Self <3 Va multumesc!

 18. florentin Răspunde

  imi doresc Misterul regelui. Venind de la un scriitor de calibrul lui King,cartea, continand sfaturi pentru cei care vor sa scrie, este ceva de neratat!

 19. Lica Elena Răspunde

  Imi place la nebunie sa citesc dar din cauza lipsei de „finante” nu mai ajung sa imi cumpar o carticica. As vrea neaparat sa citesc „Ierusalim”.

 20. Robert C. Răspunde

  Mie mi-ar placea sa citesc acum pentru a afla cum traiesc mortii. Scurt si la obiect.

 21. dorina2010 Răspunde

  As dori din suflet sa am si sa citesc romanul ” Ierusalim ” a lui Goncalo M. Tavares, romanul „Ierusalim” fiind o aparitie fulminanta in literatura portugheza si universala.

 22. Mada Gheorghe Răspunde

  Mi-as dori sa castig cartea „Misterul regelui.Despre scris”, deoarece intotdeauna am fost fascinata de inconfundabilul Stephen King, pana acum nereusind sa ii ctesc vreuna dintre carti, doar sa ii vizionez filmele. Am fost atrasa de felul in care abordeaza si cunoaste genul horror, si din acest motiv imi dorescs a citesc cartea.

 23. Hancianu Alexandra - Madalina Răspunde

  Ador sa citesc, asa ca ar fi binevenit un premiu constand in aceste carticele minunate, iar cea care mi-a facut cu ochiul in mod special este ,,Cum traiesc mortii”, asa ca de-abia astept sa o citesc.

 24. Dima Lucica Răspunde

  Imi plac cartile, in special cele de aventura sau suspans, asa ca dintre cele 5 as alege ,,Misterul regelui”, pare o carte foarte interesanta si ar fi un premiu minunat.

 25. SGV Răspunde

  As dori sa citesc romanul ” Ierusalim ” a lui Goncalo M. Tavares.
  Am fost la Ierusalim si as vrea sa vad daca exista o corelatie intre carte si oras.

 26. Nicoleta Maria Lupsa Răspunde

  Imi doresc o biblioteca plina de carti, mi-e sete de lectura
  Din biblioteca mea nu ar trebui sa lipseasca cartea „Misterul Regelui” si „Marylin Monroe. Ultima dintre zeite”

Nu-ti fie frica! Comenteaza: