Şi tu petreci în trenul Beck's!


Probabil că ultimul vagon din trenul Beck’s se va numi cemerita dar se pare că fără noi trenul sibiului nu o duce prea bine, fiind cel mai scurt din competiţie – Bucureşti şi Timişoara ne-au cam luat-o înainte. M-am trezit şi eu acum, în ultimul ceas, să dau cu subsemnatul la trenul de petrecere plin cu bere şi tocmai de asta am nevoie mai mare ca oricând de voi, cititorii mei. Dar ştiu că totul va ieşi perfect aşa că nu-mi fac griji.

Ce trebuie să faceţi – apăsaţi pe bannerul cu trenul din top-ul blogului (sau click direct AICI) şi înscrieţi-vă la Becksperience ca cititori. Nu trebuie decât să vă scrieţi acolo numele şi adresa de email şi să bifaţi Sibiu ca oraş pe care-l susţineţi. Nimic mai mult. Dacă suntem mulţi şi vom creşte într-o săptămână cât alţii într-o lună, veţi avea sansa să faceţi şi voi parte dintre petrecăreţii trenului Beck’s ce pleacă din Sibiu spre Sighişoara şi retur, sâmbătă, în 16 aprilie. În cazul în care voi avea cei mai mulţi cititori înscrişi, voi fi şi eu prezent în tren şi vom bea împreună o bere pe ritmuri Grimus. Deşi cu siguranţă nu ne vom opri doar la o bere.

Aşa că, dragii mei, daţi drumul la înscrieri pentru a putea merge cu toţii cu cel mai tare tren din România… de fapt, probabil singurul tren din România în care ne vom simţi cu toţii bine. Iar pentru că o imagine face mai mult decât o mie de cuvinte, vedeţi mai jos ce vă aşteaptă:


Un comentariu la „Şi tu petreci în trenul Beck's!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.