Sibienii se calcă în picioare pentru Nicolas Cage


Măi oameni buni, înţeleg că e Nicolas Cage dar ce naiba faceţi cu semnătura lui pe o foaie albă de hârtie încât să merite să vă omorâţi pentru ea? Dacă era un contract baban m-aş fi împins şi eu ca tâmpitu pentru a-mi semna dar altfel parcă e exagerat să te împingi, să te tragi şi să înjuri.

Băieţi şi fete, comportaţi-vă şi voi civilizat că doar nu sunt moaştele Sfântului Nicolas Cage (caz în care, evident, ar fi fost acceptate îmbrâncelile).


Un comentariu la „Sibienii se calcă în picioare pentru Nicolas Cage”

  1. Nu m-ar deranja cu nimic faptul ca se imbrancesc ca nebunii pentru autograf, ce ma deranjeaza este ca tot acest stil de manifestare mi se pare o mostra tipica de balcanism si becalism. Daca ar fi fost cu totii fani inraiti a lui Cage mai ziceam, dar putea sa fie oricare alt mare actor al Hollywood-ului ca imbranceala era la fel de mare…adica „waaaai tuh fato, e Niculae Cushca in Sibiu hai sai luam autograf sa vada lumea ce fane mari suntem”.
    Asadar inca o mostra efect de turma, hai sa mergem sa-l vedem pe Cage ca si asa merge toata lumea acolo…ovine ce suntem :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.