Sibiu Auto-Moto Show


Auto Sibiu Magazine, emisiunea Auto Sibiu Show si Asociaţia Club Sportiv Midnight Racers Romania Filiala Sibiu organizează în weekendul 28-29 august evenimentul Sibiu Auto-Moto Show. În câteva ore voi da drumul unui nou concurs, în urma căruia puteţi câştiga câteva invitaţii şi alte suprize 🙂

Până atunci, un interviu cu organizatorii Sibiu Auto-Moto Show.

www.cemerita.ro: Ce se vrea a fi de fapt Sibiu Auto-Moto Show?

R: Sibiu Auto Moto Show se doreste sa fie un eveniment in care cei care vor fi prezenti vor putea vedea pe cei mai buni dintre cei mai buni din domeniul auto-moto din Romania. De la masini tunate pana la motociclete enduro si chopers in fiecare an de acum incolo, o sa incercam ca in cadrul evenimentului sa fie prezente masinile si motoarele cele mai bune din Romania.

www.cemerita.ro: Câţi participanţi sunt confirmaţi până acum?

R: Pana in acest moment sunt 40 de participanti dar in final preconizam in jur de 100-120

www.cemerita.ro: S-au mai organizat astfel de evenimente în Sibiu? Ce va fi special de data asta?

R: Nu s-a mai organizat, este primul eveniment auto-moto de acest gen din Sibiu. Special o sa fie prezenta „vedetelor” de la fiecare categorie a evenimentului.

www.cemerita.ro: Vom vedea doar o expoziţie de maşini tunate sau vor fi şi spectacole, concursuri etc?

R: Masinile tunate care vor fi prezente la eveniment sunt doar o parte a evenimentului si pe langa masinile si motoarele expuse vor avea loc zilnic demonstratii pe un traseu care va fi amenajat in cadrul parcarii Salii Transilvania unde se va desfasura evenimentul. Am pregatit pentru cei care vor fi prezenti Masini Tuning, Super cars, Old Cars, Motoare (Enduro, Choppers, Race etc.), Masini de Raliu, Atv-uri Modificate, Automobile Offroad, Concurs de Miss, Prezentare de moda, Demonstratii cu motoare, Burn-out masini, Tombole pentru vizitatori si premii pentru participanti.

www.cemerita.ro: Deci vom avea ce vedea…

R: Sa nu uitam si de fetele de la Miss Auto Sibiu Magazine care vor fi prezente si la evenimentul Sibiu Auto Moto Show si Duminica (29 August) va avea loc finala si va fi desemnata Miss Auto Sibiu magazine 2010. In saptamana de dinaintea evenimentului va fi facut public si programul oficial al evenimentului in care se vor gasi o multime de surprize pentru cei care doresc sa vina la eveniment.


3 comentarii la „Sibiu Auto-Moto Show”

  1. Pingback: CONCURS Auto-Moto Show | Ce merită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.