Sibiu Rally 2012 – condu responsabil: nu bea la volan!


Anul ăsta nu ştiu ce a păţit Sibiul de e avalanşa asta de evenimente care mai de care. Nu e doar părerea mea că 2012 e anul sportului (cel puţin) la Sibiu. Lăudam zilele trecute Turul Ciclist şi spuneam că e probabil evenimentul anului, asta până să descopăr că Raliul Sibiului (re-branduit Sibiu Rally) este 3 în 1 în 2012. Adică a opta etapa a Intercontinental Rally Challenge, etapa a cincea din Campionatul National de Raliuri şi etapa eveniment din FIA European Rally Cup – evenimentul de la Sibiu fiind primul raliu din România înscris în calendarul Challengerului Intercontinental de Raliuri (IRC).

La invitaţia Jack Daniel’s, voi sta şi eu aproape de piloţi. La propriu. Astăzi am făcut şi un shakedown alături de sibianul nostru Rareş Tomiţă pe maşina lui neagră cu numărul 20. Adrenalină la maxim pe care nu o poţi explica în cuvinte aşa că nici nu mă chinui 🙂

Vreau doar să vă invit la Sibiu Rally (astăzi de la 20:00 e City Demo şi de la 21:00 Ceremonial Start în Pţa Mică din Sibiu) iar dacă vreţi, cu voia voastră, sâmbătă dau de băut acelor 2 persoane care îşi doresc mai mult la after-pary. Cu siguranţă dacă ai citit până aici eşti şi tu una dintre acele persoane deci câmpul de comentarii e deschis.

Sibiu Rally 2012:

  • 61 de piloţi la start, record de participare în istoria din 2001 a raliului
  • Piloţi din 15 tări la start
  • 35 de echipaje vor puncta în Intercontinental Rally Challenge
  • Cel mai tânăr pilot din IRC Production Cup este Simone Tempestini de 17 ani şi 11 luni (Subaru Impreza N15)


6 comentarii la „Sibiu Rally 2012 – condu responsabil: nu bea la volan!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.