Sibiu Streetball winter edition 2013


Noi cu sarmalele, ei cu Sibiu Streetball winter edition.

Am spus şi în vară că cei de la Eco Sport Team fac treabă excelentă cu Sibiu Streetball, evenimentul fiind organizat la nivel foarte înalt. Eu ştiu ce înseamnă să organizezi un astfel de eveniment având în vedere că fac în fiecare an acelaşi lucru împreună cu Asociaţia Al 6-lea jucător (diferenţa constând în publicul ţintă – noi căutăm să promovăm baschetul în rândul copiilor şi amatorilor iar ei vor să aducă la Sibiu jucători cât mai buni şi profesionişti).

poze sibiu streetball winter edition

Cu toate astea, nu mi-e greu să recunosc că pasul ce l-au reuşit anul ăsta cei de la Sibiu Streetball este unul enorm, evenimentul primind titulatura “FIBA endorsed”, ceea ce înseamnă că fiecare jucător va primi puncte internaţionale FIBA în urma meciurilor ce le vor juca la Sibiu. Adică, cu siguranţă, jucători de un alt nivel pe viitor.

Bravo lor, se pare că Sibiu creşte de la an la an în competiţiile sportive. Aveam raliu, ciclism, tenis, hard enduro la nivel mondial, acum venim din urmă şi cu baschetul, evenimentul de la Sibiu fiind (cred) singurul din România ce a primit titulatura “FIBA endorsed”. Mai multe info şi poze pe Facebook.

Foto: Ovidiu Dumitru Matiu


Un comentariu la „Sibiu Streetball winter edition 2013”

  1. Avem raliu, tenis, hard-enduro, ciclism organizate la nivel internaţional, dar parcă le lipseşte ceva. Sunt doar nişte evenimente a căror singură legătură cu Sibiul e alăturarea numelui oraşului nostru în titlul competiţiei. Poate ar fi mai nimerit să amintim măcar la fel de des şi despre campionii sibieni din box, judo, sărituri în apă, patinaj etc., etc., campioni pe măsura competiţiilor sportive organizate în Sibiu (dar la care ei nu vor avea niciodată acces), adică naţionali şi internaţionali. Toată stima pentru cei care realizează evenimentele amintitite de tine, într-adevăr la un nivel peste medie, dar nu e nimic entuziasmant atunci când sportul sibian moare în umbra unor show-uri mondene aka „sportul sibian la nivel înalt”.

    Un exemplu http://www.peluzasud.ro/stiati-de-campionii-nostri-de-craciun-i-am-cunoscut-campania-continua-foto/

    P.S. Avem şi o echipă de handbal masculin exclusiv sibiană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.