Simt în urină…


Am prostul obicei ca de fiecare dată când intru în casă, primul lucru care îl fac e să aprind televizorul. De multe ori mi se întâmplă să-mi dau seama că eu nici măcar nu m-am descălţat… dar sunt cu telecomanda televizorului în mână. Nu contează pe ce post e, important e să fie aprins.

Atunci când mănânc, atunci când gătesc, atunci când sunt la calculator, atunci când sunt pe budă, întotdeauna trebuie obligatoriu să fie aprins. Am trecut de vârsta când nu puteam adormi daca nu era televizorul aprins dar simt în urină că ar trebui să trec şi de vârsta când tv-ul e aprins chiar dacă e pe mute şi eu stau în faţa calculatorului.


3 comentarii la „Simt în urină…”

 1. Bună Ziua
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.
  Mulţumesc,
  Cu stimă Vlad!

 2. E grav baiete, ai trecut pe partea mosilor din fata tv-ului. Ia vezi ce faci sa schimbi situatia. Ca de nu, azi maine te vad cu burtoi de bere uitandu-te la fotbal si urland: Futu-va-n gura, hai steaua, uuuu, gooool, baga-mi-as, fute-mas:)))… etc-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.