Siropoase


De ce toate filmele siropoase au acelaşi scenariu? Aşa mi-a spus un prieten, cică toate filmele de dragoste sunt la fel.

Toate încep cu doi necunoscuţi care se întâlnesc întâmplător şi ajung să se înţeleagă super bine. După mai multe luni fericite, se ceartă dintr-o prostie şi nu-şi mai vorbesc, nu mai răspund la telefoane. Evident că îşi dau seama că se gândesc unul la celălalt chiar dacă se întâlnesc cu alte persoane şi evident că mama/tata/cea mai bună prietenă/colega le spune că sunt nişte cretini dacă nu fac tot posibilul pentru a se împăca. Într-un sfârşit şi după 80 de minute de film se reîntâlnesc, îşi spun cât de mult se iubesc şi se sărută pătimaş. The end.

Toate astea le-am auzit de la un prieten. Eu sunt un tip dur care nu se uită la filme de genu.


4 comentarii la „Siropoase”

  1. Din cauza ca regizorii filmelor de genul duc o lipsa crunta de inspiratie. Prietentul care ti-a zis asta avea dreptate. Nu-s un fan al comediilor siropoase dar recunosc ca unele sunt destul de reusite si sunt potrivite pentru o „vizionare in doi” 🙂

    Chiar as vrea sa vad o comedie siropoasa care nu are parte de un happy end…dar in cazul acela probabil ca nu ar mai fi catalogata ca si comedie.

    Anyway daca vrei sa vezi un film „siropos”, excelent din punctul meu de vedere, recomand fara ezitare „Eternal sunshine of the spotless mind”. In caz ca nu l-ai vazut o sa te surprinda cat de serios poate sa fie in unele roluri, Jim Carrey.
    Apropos, filmule e departe de a fi siropos, dar are tenta romantica, diferita fata de orice cliseu tipic acestui gen de filme :).

  2. Cu placere.
    Apropos mie mi-a placut filmul a carui poster l-ai pus in articol. ..desi a fost scenariul clasic, unele faze au fost destul de amuzante :D. A da, si nu-l suport pe Iustin Lac-de-cherestea (Justin Timberlake) :)))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.