Social Media Summit vine la Sibiu în 2013


Îmi amintesc data de 11 mai 2011 ca şi cum ar fi fost astăzi. M-am trezit de dimineaţă ca să ajung la timp la Social Media Summit. M-am aşezat pe un scăunel lângă Monica, Neo, Feri şi Mircea şi am ascultat ce spun oamenii ce au venit la Sibiu să povestească despre online, blogging, reţele sociale. Atunci nu cunoşteam nici un Zoso, Manafu sau Chinez, eram doar un om care se zbătea prin online-ul local. Lucrurile s-au schimbat imediat după SMS Sibiu iar astăzi cunosc foarte bine bloggingul naţional şi îi ştiu personal pe toţi cei ce sunt speakeri la astfel de evenimente.

După aproape doi ani:

  • Am fost la Pârâul Rece la Social Media Snow Camp, acolo unde am început discuţiile cu Chinezu pentru diferite parteneriate în online;
  • Am fost speaker la Social Media Summit Braşov, lucru care mi-a adus încrederea în mine după o perioadă în care am avut gânduri de a renunţa la blog;
  • Am devenit şeful pe Sibiu la Blogal Initiative (proiect lansat la SMS Sibiu în 2011) ceea ce mă aruncă direct în pâinea onlineului naţional.

…ca să enumăr doar evenimentele care au avut un efect foarte mare în dezvoltarea mea ca blogger.

Social Media Summit revine la Sibiu după ce anul trecut ne-a ocolit. Eu mi-am bifat deja în calendar ziua de 12 iunie 2013 ca fiind zi destinată online-ului. Dacă ai treabă cu online-ul sau reprezinţi o firmă care vrea să se dezvolte pe viitor pe reţelele sociale… te sfătuiesc să faci la fel. Asta pentru că Social Media Summit este cel mai mare eveniment regional de social media din România ce reuneşte directori de marketing, oameni de comunicare, bloggeri, consultanţi şi specialişti social media, profesionişti din domeniul digital. Pe lângă Sibiu, anul ăsta evenimentul va avea loc şi la Bucureşti, Iaşi, Braşov, Timişoara şi Cluj.

O să revin cu programul.


9 comentarii la „Social Media Summit vine la Sibiu în 2013”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.