Sons of Anarchy – fără spoilere, doar cu regret


Sunt unele melodii care mă răvăşesc câteodată. Fără un motiv anume… doar pentru că o fac. La un moment-dat au fost Come with me sau Run boy run, acum este Make it rain care îmi aminteşte de serialul Sons of Anarchy.

Primele sezoane Sons of Anarcy (pe a cărui fundal sonor este melodia Make It Rain a lui Ed Sheeran) mi-au plăcut la nebunie. Oarecum îmi şi aduceau aminte de tinereţile mele şi oricum… lumea asta a cluburilor de motociclişti este una ce trebuie cel puţin documentată şi înţeleasă dacă nu şi cunoscută.

E adevărat că ultimele sezoane, însă, nu m-au mai atras. Am sărit peste sezonul 5 fără să-mi dau seama iar sezonul 6 l-am văzut pe sărite. Acum, la ultimul sezon, adorm la fiecare episod. Fără glumă, am dat play unor episoade şi de 4-5 ori (în seri diferite) şi nu am reuşit să le văd până la final. Oarecum regret că nu le-am văzut dar tind să cred că nu am pierdut nimic.

Se tot vorbeşte de un final de serial Sons of Anarchy interesant (deşi cred că previzibil) aşa că mai încerc odată în weekendul ăsta să urmăresc măcar ultimele episoade. Ţineţi-mi pumnii doar, că de urări cu insomnii nu am nevoie 🙂


Un comentariu la „Sons of Anarchy – fără spoilere, doar cu regret”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.