Sper să vină cu preţuri mai bune…


eMag s-a băgat de ieri şi în turism vânzând pachete city-break, bilete de avion şi cazari la hoteluri. Încă nu am reuşit să testez serviciul şi să compar preţuri (poate o faceţi voi AICI şi ziceţi ce şi cum) dar sper să fie tarife bune pentru că pe partea de turism nu am avut experienţe chiar plăcute cu ei.

Atunci când am fost la Istanbul am vrut să cumpăr asigurări de călătorie de pe net dar cea mai ieftină costa la eMag 83 de lei (pe motiv că Istanbulul e în Asia etc), asta în timp ce de la agenţia de la colţ de stradă am cumpărat-o cu 13 lei. Diferenţa a fost totuşi prea mare… băgă m-a învăţat secretele calculării de asigurări de călătorie pe eMag şi preţurile se pare că sunt la fel ca la agenţia de la colţ de stradă. Acum mi-e ciudă că m-am mai plimbat prin oraş să-mi caut asigurare atunci când am fost la Istanbul : ))


7 comentarii la „Sper să vină cu preţuri mai bune…”

 1. tudorica, diferenta aia mare nu era data de asia, istanbul… la pretul ala de optzeci si ceva, aveai niste clauze suplimentare atasate, gen raspundere civila, bagaje, electronice, storno etc….la 13 lei ai avut una simpla

 2. @ băgă
  Nope, am recalculat acum ca m-ai facut sa ma indoiesc de ce zic 🙂
  Pentru minimul de asigurare (5000 euro – accidente de boala si repatriere) costa 63 lei la Omniasig, 109 la Asirom si 121 la City insurance.
  Valoarea care o tineam eu minte (85 de lei acum) e pentru valoarea de asigurare de 30.000 euro (cea mai ieftina ptr valoarea asta) dar care acopera tot doar accidentele si boala + repatrierea, nimic mai mult.

 3. :)) banuiesc ca asta-i strategie sa intru pe site-ul lor :))
  deci tudor, habar n-am ce ai calculat tu, dar mi-am calcat pe inima 😛 si-am intrat in aplicatia lor…turcia, 30 zile, asigurare la maxim, cea mai ieftina 45 lei, cea mai scumpa 134!!!!
  btw, sa nu mai pui botul ca la 5000 de euro iti asigura repatrierea 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.