Student în Danemarca, tânăr fermier în România.


Ieri am primit de la Tiberiu Mitrea o sticlă de lapte dinăla de face smântână. De mult n-am mai gustat smântână. Tibi chiar mi-a povestit de o clientă tânără ce l-a sunat îngrijorată pentru că s-a speriat că pe deasupra laptelui de vacă a apărut, în timp ce îl fierbea, o peliculă de plastic. Femeia nu mai văzuse până atunci smântână 🙂

Tibi scrie pe un blog, pe blogul ce a primit săptămâna trecută premiul 1 cel mai bun blog sibian. Agricultura la costum îi spune şi a fost gândit ca un blog care să-i ajute atât pe fermierii ce sunt la început de drum sau vor să acceseze fonduri europene cât şi pe noi, ceilalţi, care ar trebui să ştim cu ce se mănâncă asta pentru că şi noi beneficiem de pe urma fermelor. După ce am văzut cu câtă pasiune vorbeşte despre ceea ce face mi-am zis că degeaba voi vrea eu să redau în litere poveştile lui aşa că am scos telefonul şi am filmat. Am prins o parte din discuţia noastră ce s-a lungit vreo 15 minute. Discuţie din care am aflat că tânărul fermier Tibi Mitrea are singura fermă din România la care se poate comanda lapte pe Facebook. Iar de comenzi online nu duce lipsă.

Urma partea în care a mulţumit juriului ce i-au desemnat blogul ca fiind cel mai bun din Sibiu dar pentru că AiPhoanele au restricţii tâmpite, am putut converti doar 5 minute din filmare. Esenţialul a rămas totuşi – acela că trebuie să vrei să faci lucruri faine ca să şi reuşeşti.


6 comentarii la „Student în Danemarca, tânăr fermier în România.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.