Cum s-au dus dracu' toate fashion week-urile


Anul ăsta se anunţa anul în floare a fashion week-urilor din Cluj şi Sibiu. Doar în luna noiembrie ar fi trebuit să fie două la Cluj şi unul la Sibiu. Eh, din prea multe a rămas… nimic!

Cluj Fashion Week a fost un fiasco total, evenimentul fiind îngropat după prima zi de prezentări… bine, de prezentare de fapt pentru că restul au fost amânate cu scandal din partea designerilor. Au dat-o tot din amânare în amânare până s-a dus dracului totul şi nu s-a mai ţinut nimic.

Celălalt festival de modă de la Cluj s-a amânat (da, toate-s amânate pe la noi) încă dinainte să înceapă.

Iar despre Sibiu Fashion Week nu vreau să mă pronunţ încă pentru că va avea loc doar săptămâna viitoare dar având în vedere că acum o lună ei încă nu aveau designeri care să prezinte pe catwalk cred că vă daţi seama cât de profesionit va fi.


7 comentarii la „Cum s-au dus dracu' toate fashion week-urile”

  1. Mda…ff trist..m am dus si eu cu mari sperante de a vedea un show de moda adevarat dar am venit cu buza umflata rau….:( asa e pe la noi in romania

  2. Pingback: E oficial. Nu mai există fashion week-uri. | Ce merită.
  3. eu voi participa ca designer debutant la sibiu, stiu ca s-a amanat pt ca a fost marit la 5 zile iar cineva din actuala sau fosta conducere de la cfw a incercat sa saboteze evenimentul de la sibiu… am fost sceptic legat de ceea ce se petrece la sibiu insa sunt multumit acum de colaborarea cu organizatoarea evenimentului si de faptul ca mi s-a achitat transportul in avans.. speram sa nu ajung ca designerii de la cluj sa nu am unde ma caza sau cu ce intoarce.. mai multe vom vedea in martie! sper sa fie bine si bafta si clujului, poate la anu’ fac ceva mai bun.. mi se pune negru in fata ochilor cand vad ca nu reusim sa facem evenimente de calitate dar nu mi-am pierdut speranta… poate sunt visator ca orice artist dar nu pot sa nu sper!

  4. sibiu fashion week este un eveniment fantoma sustinut de o firma careia i se cere falimentul la tribunalul brasov.

    evenimentul nu este un brand pe piata odata ce au dat tepe anul trecut si s-a amanat de 2 ori pana acum – noiembrie 2010, martie 2011.

    rusine ca toti parvenitii se trezesc sa faca fashion week-uri nesustinute de moda romaneasca!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.