Sunt anti-talent la tras cu arcul


De obicei sunt obişnuit cu conferinţele de presă plicticoase unde, atunci când cei de la masă întreabă dacă sunt întrebări toţi cei din presă nu ştiu cum să caute mai repede uşa de ieşire. Am păţit-o chiar să încep să pun eu întrebări invitatului lângă care mă aflam în faţa presei, atât de lipsit de interactivitate era totul.

De data asta, la conferinţa de presă de la Wild West Saloon, în deschiderea Archery Masters Trophy, discuţiile s-au lungit cu mult faţă de cât era prevăzut. Bloggerii ăştia… nu ştiu ce-i în capul lor de pun atâtea întrebări şi sunt atât de interesaţi despre orice ţine de tema în discuţie.

După multe întrebări şi răspunsuri am aflat că avem 500 de arcaşi în România, atâţia cât în ţările din vest sunt doar într-un singur club, am aflat că toate competiţiile din România sunt pe banii sportivilor şi nu există premii, asta pe lângă echipamentele ce costă mii de ieuroi, am văzut nişte arcuri atât de complicate de nici nu şti ce-as alea şi, cel mai important, am aflat că avem în Sibiu un campion naţional la tras cu arcul. Voi ştiaţi asta?

La sfârşit am luat şi eu un arc în mână, vreo 30 de săgeţi şi… am făcut febră musculară. E adevărat că am nimerit doar de vreo 3 ori ţinta dar am o scuză – era foarte mică!
Poze mai jos:


Eu, pregătindu-mă alături de Ciprian Stăvar şi Brylu.

Instruit atent de unul dintre organizatori.
Nu a scos-o la capăt cu mine dar măcar ştie ca data viitoare să-şi aleagă alt învăţăcel.

foto: Monica Obogeanu


3 comentarii la „Sunt anti-talent la tras cu arcul”

  1. Pingback: 2010 în câţiva paşi… | Ce merită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.