Sunt ipocrita, deci exist (nr. 2, varianta mea)



Dupa cum spuneam aici, femeia asta ce se da pro-sibieni este incredibila. Chiar nu ma intereseaza in ce partid e, nu fac campanie, de aia nici nu-i spun numele. Dar ipocrizia ei depaseste orice limita. Si-a lansat campania pozand pe bicicleta apoi fuguta s-a dat jos de pe ea ptr ca nu stie sa pedaleze pe doua roti (detalii si multe poze). Acum a chemat oamenii la un concurs de street-ball desi, se pare, habar nu are nici ala ce e. Suna bine, de aia i-o fi spus asa. Echipa Iarba Team (o echipa de la street-ballurile organizate de CSU FANS) cred ca ar fi fost mai mult decat multumita in conditiile date de doamna mai-mult-decat-sibianca.
Imi permit sa citez un prieten:

Suprafata e…smocuri de iarba. cum sa bati mingea de baschet acolo? si sa o mai si controlezi Razz in plus, panourile sint asezate strimb si la o distanta incredibila de…2m (?) intre ele. pai cum mama zmeului sa joci simultan la ambele panouri? poate daca se oboseste cineva sa inventeze reguli noi la streetball sau sa patenteze un teren de baschet cu panourile alaturate si terenul in forma de turnanta foarte strimta. (in forma de U pentru politicienii care nu inteleg sportul si ne demonstreaza asta cu brio).
Pina si faptul ca au impartit gogosi e de risul curcilor. se dau singuri de gol oamenii. Panourile sint niste mari gogosi electorale.

P.S. Acum de ce nu a mai strans gunoaiele? ca se vede din poza in ce mizerie i-a chemat pe sibieni.

Multumesc Marker si reggie pentru poza, respectiv comentariu.


2 comentarii la „Sunt ipocrita, deci exist (nr. 2, varianta mea)”

  1. Biciclete… Io vreu televiziuni rom’neascî aşe cum ie la Hunedoara, măi: HD! Si poate niste lecţii de Karate. Daca nu dau eu: cară-te, Ralucă!
    Ie clar?:D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.