Sunteţi duminică prin Sibiu? Super-mega-ultra fainul eveniment Tag the Flag vă aşteaptă.


Amazing Race-ul de Sibiu a ajuns deja la ediţia 6 şi tare mă bucură lucrul ăsta. Ultimele parteneriate cu Târgul de Crăciun Sibiu, Noaptea Muzeelor şi Festivalul Medieval „Cetăţi Transilvane” ne-au dat mai multă încredere aşa că la ediţia de duminică avem curajul să ieşim cu el în lume cum s-ar zice. De data asta evenimentul-concurs Tag the Flag este deschis tuturor. Şi când spun tuturor înseamnă că toţi cei care erau trişti până acum şi comentau bosumflaţi pe la colţuri că ei nu sunt invitaţi, pot să se înscrie acum free of charge pe site-ul www.TagtheFlag.ro (înscrierile se fac aici).

Nu ştiţi ce vă aşteaptă dar vă asigur că vă veţi simţi bine timp de două ore şi jumătate aşa că înscrieţi-vă pe site şi veniţi duminică, 9 sept., la ora 10:00, în Pţa Huet (în faţa Colegiului Brukenthal) să începem alergatul prin Sibiu. De data asta, unele probe sunt gândite împreună cu cei de la Eventica deci vă daţi seama ce-o să iasă… 😀 Nu o să spun acum ce o să fie duminică dar cei ce doresc să participe la Tag the Flag Baroc trebuie să se aştepte la orice, la ediţiile anterioare participanţii fiind obligaţi să treacă probe precum curse de maşini de raliu, înot la Baia Neptun sau escaladatul clădirilor din oraş.

La Tag the Flag au participat până acum peste 350 de persoane din toate colţurile lumii cu vârste cuprinse între 6 şi 53 de ani. Copiii sunb 14 ani trebuie să fie însoţiţi de un părinte. Înscrieri AICI.


Un comentariu la „Sunteţi duminică prin Sibiu? Super-mega-ultra fainul eveniment Tag the Flag vă aşteaptă.”

  1. Bine ca nu se suprapune cu marsul Basarabia Pamant Romanesc, ca daca era asa nu puteam veni 😀 asa voi fi acolo 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.