Supărat pe primărie


1. A fost Diana să plătescă minunatul impozit pe casă. Ieri a ajuns la 15:10 şi femeile de acolo nu a vrut să-i mai primească banii. Era deja prea târziu pentru ele. Azi a pus-o pe drumuri pe motiv că nu are să-i dea rest. În plus, a plătit majorări aproape 200 lei şi 6 lei cheltuieli pentru o eventuală executare silită. Spun eventuală pentru că nu am fost niciodată în situaţia asta.

2. Am depus la primărie 4 proiecte cultural-sportive. Ca niciodată, toate 4 au fost respinse de la finanţare. Nici măcar un 500 lei acolo. Asta deşi am văzut cum primesc alte proiecte o groază de bani.

Poveste adevărată: vine un băiat de-al casei, se pune la masă şi zice că vrea să primească şi el bani. Ştie cam ce vrea să facă dar habar nu are când, cum, ce şi cu cine. Culmea, cea de la primărie (casa de cultură în cazul nostru) se apucă şi îi scrie proiectul. Atunci, pe loc. „Şi pentru cazări şi alte cheltuieli?”. „Pune vreo 5000 de euro. Ba nu, vreo 7000, să fie” zice băiatul. Aşa a decurs totul în cazul lui. Eu a trebuit să merg de 3 ori la verificat până a fost bun de depus proiectul.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.