Tânăr şi neliniştit în viaţa reală


Am avut şi eu în tinereţile mele o viaţă „zbuciumată”. Am umblat cu 2-3 gagici deodată dar asta pe vremea când un sărut şi-un pipăit pe burtă se numea „înşelăciune”. Nu m-a ţinut niciodată inima să sar dintr-un pat în altul doar pentru că am şansa. Am refuzat de fiecare dată propuneri de genul ăsta şi am considerat că încrederea nu trebuie spulberată, orice ar fi.

Cu toate că nu vrei relaţii trecătoare sau aventuri de-o noapte e imposibil să nu se împiedice vreuna/vreunul de atracţia ta irezistibilă. Sau pur şi simplu de dorinţa de aventură. Depinde doar de tine cât de departe mergi, cât de mult eşti dispus să sacrifici, cât de mult te gândeşti la „actuala/actualul”.

Dar cât de repede îţi trece dragostea actuală pentru alta?

„Tânăr şi neliniştit” e mic copil pe lângă viaţa adevărată – filmul ăla în care toate rudele s-au cuplat cu nevestele rudelor şi cu bărbaţii prietenilor cei mai buni. Pentru a realiza asta trebuie doar să privim puţin în jurul nostru:

O prietenă tocmai s-a cuplat cu fratele soţului şi se iubesc ca-n basme.
Un fost profesor tocmai s-a despărţit de nevastă şi copii pentru amanta-studentă (care între timp a devenit profesoară şi ea).
Fosta amantă-studentă a altui profesor (şi ea în învăţământ acum) s-a căsătorit cu un coleg, profesorul respectiv găsindu-şi repede altă studentă de doi lei (care şi ea e pe punctul de a deveni profesoară… imediat cum termină facultatea).
Amanta altui profesor (al 3-lea) devenită şi ea cadru didactic tocmai a pierdut o sarcină după ce un fustangiu de coleg de-a ei i-a făcut zile fripte. S-a căsătorit şi ea. Fustangiul e în continuare cu bale la gură de fiecare dată când…

…o studentă apare cu decolteu şi fustă mini. De fapt, ce vorbesc, întotdeauna sfatul lui din primul an de studenţie este „veniţi mai dezbrăcate şi treceţi examenele cu siguranţă. Băieţilor, îmi pare rău, voi trebuie să vă descurcaţi”.
Un fost coleg şi-a tras-o cu cine a apucat de prin birou, el fiind căsătorit, având şi un copil + alţi vreo 10 prin toată lumea. Şi-a lăsat o amantă gravidă – copil nerecunoscut.
Un prieten şi-a găsit iubita în pat cu un verişor.
Doi amici de-o viaţă s-au certat după ce iubita unuia s-a îndrăgostit de celălalt. El nu i-a putut rezista. În plus, a şi împărţit-o cu fratele.
Şi lista poate continua muuult şi bine.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.