Să fim boemi.


Draji preteni, draji. Ca să nu care cumva să vă faceţi alt program în w-end, vă spun de pe acum că v-am programat măcar câteva ore de petrecut în Grădina Kazza, acolo unde şi nevastă-mea-şi va scoate la aer ultimele realizari fashionistice şi dichisistice. Şi când spun nevastă-mea, nu mă gândesc la o cicălitoare exagerat de supărată pe faptul că io beau bere pe când ea găteşte truditor ci la o gingaşă fiinţă pe care nu poţi să n-o îndrăgeşti atunci când scoate din joben câte o geantă sau brăţară cu nasturi, câte o broşă cusută manual sau nenumărate alte accesorii de toată minunea.

Şi, bineînţeles, mi-e mai mare dragul de ea şi când îşi împrăştie zecile de materiale prin toată casa şi-mi transformă biroul în atelier. Iar atunci când sta în faţa maşinii de cusut, blestemând drăcovenia ce nu mai prea vrea să meargă de la cât a forjat-o, transformă orice cârpă de material în operă de artă.

Pentru cine nu s-a prins înca, e vorba de Diana-Ribana (care are şi site+blog).

Deci, cum vă spuneam, sâmbătă şi duminică sunteţi aşteptaţi cu mare drag la Kazza, la 3 minute de Piaţa Mică din Sibiu, pe strada Târgu Vinului nr. 9, în Oraşul de Jos. Veţi găsi o grădină primitoare plină de dichisuri şi bunătăţi, într-un târg-concept ce ar trebui luat ca exemplu de cei ce fac prin Sibiu aşa-zise târguri de handmade.


Un comentariu la „Să fim boemi.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.