"Test de fidelitate" este o facatura!


Test de fidelitate„- probabil singura emisiune in care se recunoaste ca toate intamplarile sunt fictive si regizate. Textul „Personajele si intamplarile pe care se bazeaza scenariul fiecarui episod sunt fictive” este prezent la fiecare sfarsit de emisiune.

Dar ce este de fapt emisiunea „Test de fidelitate”?
Este o emisiune in care niste proaste cica vor sa-si testeze iubitii, aruncandu-i in bratele unor femei de o suta de ori mai frumoase, sexy si excitante decat ele. Ispitele, curve pe bani, se arunca in bratele barbatilor testati, le baga imediat limba in gura, se freaca de organele lor, se dezbraca si, in unele situatii, si-o si trag cu ei. Barbatul testat, pana sa-si dea seama ce se petrece, se trezeste in patul curvei si cu prietena tampita injurandu-l si batjocorindu-l.

Cat de proasta trebuie sa fi incat sa-i bagi pe gat propriului prieten, obligat, o curva? Cat de lipsita de neuroni trebuie sa fi incat sa-ti inchipui ca asa o decizie iti poate imbunatati relatia cu iubitul? Cat de handicapata mintal trebuie sa fi incat sa-ti imaginezi ca, indiferent daca prietenul testat va raspunde sau nu ispitei-curva, iti va ierta fapta? Si mai ales, cat de oarba trebuie sa fi incat sa-i trimiti prietenului tau o femeie, mai ales atunci cand arati ca in imaginea de mai sus?
Inchipuiti-va o pitica cu burta scurgandu-se din pantaloni, strigand cu scuipat in coltul gurii „Bai terminatule, tu nu vezi cum arati? Nu vezi ma ce fata de mort ambulant ai? Nici macar nu poti sa satisfaci o femeie. Ma pupi in fund”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.