The Young and the RestlessCum ar putea cineva sa fie tanar 35 de ani incontinuu? Nelinistit nu e asa mare filozofie sa fi. Dar tanar pentru 35 de ani mi-e imposibil sa cred ca poti ramane (asta in conditiile in care o persoana tanara se considera a fi intre copilarie si maturitate). Hmmm, daca stau sa ma gandesc bine sunt destule persoane in jurul nostru chiar si la 50 de ani care nu sunt mature. Ce vreau de fapt sa spun…

Am aprins intr-o zi televizorul si raman mut cand vad ca se difuzeaza serialul „Tanar si nelinistit„. Serialul asta e din ’95 incoace. Ce naiba… oamenii nu se mai satura de el? Acelasi personaje. N-au murit inca? De batranete vreau sa spun. Aceeasi melodie. Acelasi generic. Cum e sa joci intr-un astfel de film? Nu e plictisitor? Dar cum e sa te uiti atatia ani la acelasi film, aceeasi oameni. Toti se combina cu toti. Toti se cearta cu toti. Ajung sa se urasca dupa care se casatoresc sau recasatoresc, dupa caz. Mama mea era fan Tanar si nelinistit. Doamne fereste, sper ca i-a trecut.

Am intrat pe site-ul oficial www.theyoungandtherestless.com sa ma asigur ca nu se mai filmeaza serialul asta si ca in Romania a ajuns cu intarziere, de aia ne mai bucura prezenta lui la tv. In Romania The Young and the Restless se difuzeaza inca de la infiintarea PRO TV-ului.
Cand deschid site-ul aproape ca lesin de uimire. The Young and the Restless 35 years. Ce??? Acum 35 de ani nici nu exista televiziune 🙂 Da, Tanar si nelinistit s-a difuzat pentru prima oara in America in (cred) anul 1974.

Cu siguranta nimeni nu mai stie cine cu cine era cuplat si cine cu cine era casatorit acum 2-3 sezoane asa ca pe site-ul aniversar www.theyoungandtherestless.com/35th realizatorii ne pun la dispozitie si arborele genealogic al familiilor din serial. Daca va intereseaza, luati-va timp sa-l studiati. Nu e usor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.