This sport is stupid anyway


via.

Şi ca să fie totul clar… vin şi eu cu o completare dedicată americanilor, care să pună capăt tuturor discuţiilor şi controverselor:

via.


Un comentariu la „This sport is stupid anyway”

  1. mda, ce pot zice decat americani idioti, asa special ca si asa e ziua lor azi…natie de retarzi incuiati care au acaparat majoritatea geniilor, le-a dat nationalitate americana si ulterior au cules laurii „victoriei”: „vai ce inteligenti sunt savantii americani” (in completare: de origine germana, engleza, spaniola, romana, etc etc).
    Revenind la sport…cat de frustrat sa fii sa dai un astfel de titlu? si totusi revin si zic, americani idioti, poti sa te astepti la orice din partea lor. Oricum in afara de basket, care recunosc, pentru mine e sportul rege, au numai abureli si imitatii…de altfel, in afara de basket ma indoiesc ca vreun alt sport de echipa, american, starneste interes international. De exemplu baseball-ul, somniferul perfect.
    Asa ar fi trebuit sa scriem si noi dupa ce ne-a traso banica & co. acum 2 sezoane: „apai si asa baschetul e un sport stupid”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.