Ţi-ar fi frică să ai bani?


Citeam astăzi o ştire cum că cei 10,3 milioane de euro câştigaţi la loto au fost luaţi acasă. Câştigătorul nu a vrut să-i fie făcută publică identitatea. E şi normal până la urmă. Eu nu i-am putut niciodată înţelege pe cei ce îşi pun poza prin presă, lăudându-se că s-au îmbogăţit peste noapte. Asta chiar dacă cel puţin tot cartierul în care locuiesc ştie cine este de fapt norocosul.

Legat de asta, am o întrebare pentru voi:

Dacă aţi câştiga peste noapte o sumă uriaşă de bani, de ce v-ar fi mai frică – de hoţi, de investitorii profitori sau de viitorii cei mai buni prieteni?


8 comentarii la „Ţi-ar fi frică să ai bani?”

  1. de politicieni! astia sunt mereu cu foamea-n gat! plus ca mereu sunt campanii electorale: ba locale, ba parlamentare si europarlamentare, prezidentiale, ia de colea si-un referendum, deh! banet, nu gluma!

  2. De nici unii dintre cei mentionati de tine…cred ca de mine mi ar fi frica :)Atatia bani te schimba poate in bine sau in rau..sa nu uitam ca ,,banul e ochiul dracului,,:))

  3. Ba, mie mi frica de bani. In general astia te scot dintr-un cacat dar te baga in groapa de sub buda taranului:)). In alta ordine de idei e bine sa nu stie hotu’ cum te cheama si cum areti. Prietenii sa nu-ti cunoasca castigul si… cam atat, restu’ vine de la sine:).

  4. Cred că de viitorii prieteni mi-ar fi frică și de mine. Deși acum spun că ma pot abține de la cheltuit și lux, cand voi fi cu banii în cont cred că se schimbă situația. Oricum e cel mai bine să nu știe nimeni de câștig, așa poți să trăiești liniștit. Nu banii aduc fericirea ci numărul lor 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.