Top 10 restaurante din Sibiu


Zile și Nopți a lansat campania Top 10, prin care își propune să facă un clasament al locurilor de ieșit din casă în 18 orașe din România. Campania durează până pe 28 februarie, iar cei care votează pentru locurile lor preferate pot câștiga 10 vouchere iabilet.ro a câte 100 de lei fiecare, o bicicletă și… pam pam! un city break la Paris.

Pentru a participa la concursul Zile și Nopți (link aici), trebuie să faci propriul top și să spui ce restanurante, pub-uri, cluburi, cafenele, și festivaluri merită să stea pe podiumul celor mai tari din orașul tău.

Top 3 restaurante din Sibiu

  1. Old Lisbon este un restaurant ce trebuie neapărat pus pe lista oricărui turist, mai ales pentru meniul zilei foarte bun și accesibil (21 de lei două feluri de mâncare la alegere, salată, desert și băutură). Deci, dacă vrei să încerci o supă portugheză de cartofi chorizo, supă cremă de sfeclă, escalop de porc cu sos de piper verde, inele de calamari pane, salată Coleslaw, salată de fructe sau ștrudel cu măr, Old Lisbon e foarte aproape de Piața Mare – pe str. Tg. Peștelui nr. 4.
  2. Hochmeister este un restaurant micuț foarte aproape de Piața Mare, în Piața Schiller. Pe lângă faptul că arată foarte bine, mâncarea e și ea gustoasă și prezentabilă. De obicei, aici mănânc pulpă de rață cu varză roșie, orez și sos de portocale. Un punct în plus și pentru papanașii fierți tradiționali.
  3. La Cuptor este un restaurant unde te poți retrage în liniște și vara, la o terasă micuță în curtea interioară din Piața Dragoner, la un minut de cum cobori pe sub Podul Minciunilor. La Cuptor îmi place de obicei să mănânc la recomandarea chelnerului și până acum niciodată nu am regretat. De mâncat toate felurile, inclusiv desertul 🙂

Alte restaurante la care îmi place să merg în Sibiu sunt: Hermania (str. Filarmonicii), Max (str. Ocnei), Kulinarium (Piața Mică), Wien Cafe (Piața Huet), Jacobs Grillhouse (Calea Dumbravii), Jules Bistro (str. Mitropoliei).

Dacă locuiești în București, Cluj, Timișoara, Iași, Brașov, Sibiu, Galați, Pitești, Tg. Mureș, Arad, Baia Mare, Bacău, Brăila, Piatra Neamț, Bistrița, Oradea, Focșani sau Roman, completează până pe 28 februarie formular de pe www.zilesinopti.ro/top10 iar în 5 martie stai cu ochii pe pagina de Facebook Zile și Nopți pentru că acolo se transmite live extragerea la sorți.

Baftă!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.