Trafic.ro de căcat


Oameni buni, ce-i cu site-ul asta numit trafic.ro? Mulţi am văzut că îl blamează, unii bloggeri făcând şi corp comun împotriva lui.

Nu am urmărit foarte mult traficul blogului meu de îndeaproape, cu toate astea mi-am mai instalat un „numărător” dinăsta de trafic. histats.com, tocmai pentru ca tot mai mulţi se plângeau de cel românesc. Diferenţa de vizitatori dintre cele două a fost întotdeauna enormă, în unele zile chiar şi de 20%. Bineînţeles, trafic.ro fiind cel prost. De când şi-au schimbat şi cei de la trafic.ro interfaţa parcă-parcă se mai apropie de histats.com dar ma enervează la culme că nu poţi avea deloc încredere în site-ul asta românesc. Modifică de la o zi la alta traficul blogului – într-o zi am un anumit număr de vizitatori, a doua zi îmi arată că am avut de fapt cu mulţi mai puţini iar a treia zi din nou, alt număr.

Le mai dau un răgaz să-şi pună la punct sistemul şi, dacă tot prost va merge, voi fugi şi eu la alţii, mai ales că am observat că în curând ne vor şi taxa pentru serviciul lor prost.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.