Traficantul Mircea Badea


Am primit de la trafic.ro un e-mail in care face un fel de analiza asupra influentei televiziunii asupra online-ului.

Cica, in data de 8 ianuarie Mircea Badea a amintit in emisiunea „In gura presei” de trafic.ro si pozitia blogului lui in clasamentul trafic.ro. Pe 9 ianuarie aceeasi emisiune s-a reluat de la ora 10:00. Imediat dupa ce Mircea Badea a amintit de trafic.ro in emisiunea „In gura presei” de la Antena 3 / Antena 1, blogul mircea-badea.ro a devenit cel mai bun referrer web pentru site-ul de trafic, adica de pe blogul lui Mircea Badea s-a ajuns pe site-ul trafic.ro de cele mai multe ori.

Mai mult: site-ul serviciului de monitorizare trafic.ro avea sa inregistreze un nou record de vizitatori: 47.594 vizitatori in data de 9 ianuarie 2009. In data de 8 ianuarie, pe durata emisiunii (orele 23:00 – 24:00), numarul de utilizatori pe site-ul www.trafic.ro a fost de aproape 5 ori mai mare decat in mod obisnuit.
Pe 9 ianuarie, in timpul reluarii emisiunii (orele 10:00 – 11:00), numarul de utilizatori pe site-ul www.trafic.ro a fost de aproape 2 ori mai mare decat in mod obisnuit.
In zilele de 8 si 9 ianuarie, numarul de vizitatori ai blogului Mircea-Badea.ro care au accesat site-ul www.trafic.ro a fost de aproape 50 de ori mai mare decat in mod obisnuit.

Ce am invatat din asta? Nimic.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.