Amendă 472,50 lei pentru o tentativă de omor


Camera ce filmează în trafic îţi poate aduce un gram de satisfaţie dar nu te scapă de moarte.

Am întâlnit cu toţii şoferi cărora li se pare ceva normal să lovească biciclişti sau motociclişti doar pentru că au două roţi şi nu par la fel de importanţi în trafic. Iată mai jos un sibian de-al nostru care încearcă efectiv să treacă cu maşina peste un motociclist doar pentru distracţie. Iar după cum îl ţine nevastă-sa de mână ca să nu sară la bătaie, mi-e că nu e prima oară când face astfel de gesturi.

Şoferul a primit amendă 472,50 lei pentru gesturi obscene şi, deloc surprinzător, 1000 lei pentru că a circulat fără asigurarea obligatorie. Mi se pare prea puţin pentru o tentativă de omor. Dar ce ştiu eu…

via. Răzvan Rodean


10 comentarii la „Amendă 472,50 lei pentru o tentativă de omor”

  1. Te-ai uitat la clipul asta si prima chestie care ti-o trecut prin cap a fost „cu ce viteza circula domnul motociclist”? Serios?

  2. Serios! Tot auzim „protejati motociclistii” dar ei se protejeaza? Sunt multi nebuni care nu au in minte decat a mearga cu viteza si trebuie protejati de ceilalti participanti la trafic.

  3. Las-o pe aia cu „protejati motociclistii” ca nu despre asta e vorba. Putea sa circule cu 200 la ora, asta nu inseamna ca dobitocul ala a fost indreptatit sa procedeze asa.

  4. daca ar fi mers asa de repede… cum de l-a ajuns ala cu masina? ??? doar asa, o idee.
   masina oare cat de repede circula daca a franat asa de greu? hmm…?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.