Traian Băsescu este preşedintele nostru.


Nu înţeleg ura din ultimul timp. În zilele astea îmi pun fermoar pe gură imediat ce aud o discuţie despre politică pentru a evita posibile scandaluri. Nu-ţi mai poţi spune părerea fără să fii atacat în cel mai sălbatic mod. Nu, mulţumesc.

Românii ar trebui să înţeleagă clar un lucru:

Nu s-a întrunit cvorumul pentru demiterea lui Băsescu şi punct. Nu contează că moral nu mai are ce căuta pe fotoliul prezidenţial. Nu mă interesează că a boicotat referendemul. Puţin îmi pasă că a fost ales de mai puţini oameni decât cei ce-l vor plecat acum. Legea e lege şi trebuie respectată. Se ştia numărul de persoane de pe listele electorale încă dinainte de referendum. Atâta timp cât s-a plecat la drum cu 18.292.464 persoane, nu poţi schimba regulile pe parcursul meciului după fluierul final.

Asta este, Traian Băsescu este preşedintele nostru. Vedeţi-vă de viaţă.


20 de comentarii la „Traian Băsescu este preşedintele nostru.”

 1. Tudor, sa spui asa sec: "nu s-a intrunit cvorumul pentru demiterea lui Basescu si punct" este ca si cand ai spune ca esti intru totul de acord cu CCR, o institutie politizata de altfel. Aaaa, daca CCR nu dadea o decizie politica ( decizie influentata si de interesele economice externe ), iti mai intelegeam opinia…dar, daca asta e opinia ta….. Este pacat ca nu te intereseaza si nu iei in calcul conditiile/detaliile ( de altfel foarte importante ) ce au dus la situatia creata. Sa nu te intereseze ca societatea romaneasca ( si aici ma refer la cele 8,5 mil de votanti ) a mers la referendum si 7,4 mil de romani au spus DA pentru demitere, mi se pare deplasat. Si daca nu "te/ne mai intereseaza nici moral" ceea ce se petrece, pai atunci am trai asa ca ….. Ca legea trebuie respectata, sunt de acord. Si totusi, la Revolutia din 89, exista o lege….sa inteleg ca ai fost de acord si cu aia?….. Parerea mea, daca imi permiti, este ca tu faci bine ceea ce faci pe diverse proiecte si te felicit pentru asta, sincer, dar aici….ai gresit in "analiza".

  1. Cu partea cu "atâta timp cât s-a plecat la drum cu 18.292.464 persoane, nu poţi schimba regulile după fluierul final" esti de acord? Nu e vina noastra (a poporului) ca atunci nu ati avut voce…

  2. Nu oameni buni USL – nu poate schimba reguli – pntru ca de la noi se asteapta sa fim sfinti si apostoli in timp ce Basescu si ai lui pot schimba ce vor cand vor – Ok ?

 2. Tudor, sa spui asa sec: "nu s-a intrunit cvorumul pentru demiterea lui Basescu si punct" este ca si cand ai spune ca esti intru totul de acord cu CCR, o institutie politizata de altfel. Aaaa, daca CCR nu dadea o decizie politica ( decizie influentata si de interesele economice externe ), iti mai intelegeam opinia…dar, daca asta e opinia ta….. Este pacat ca nu te intereseaza si nu iei in calcul conditiile/detaliile ( de altfel foarte importante ) ce au dus la situatia creata. Sa nu te intereseze ca societatea romaneasca ( si aici ma refer la cele 8,5 mil de votanti ) a mers la referendum si 7,4 mil de romani au spus DA pentru demitere, mi se pare deplasat. Si daca nu "te/ne mai intereseaza nici moral" ceea ce se petrece, pai atunci am trai asa ca ….. Ca legea trebuie respectata, sunt de acord. Si totusi, la Revolutia din 89, exista o lege….sa inteleg ca ai fost de acord si cu aia?….. Parerea mea, daca imi permiti, este ca tu faci bine ceea ce faci pe diverse proiecte si te felicit pentru asta, sincer, dar aici….ai gresit in "analiza".

  1. Cu partea cu "atâta timp cât s-a plecat la drum cu 18.292.464 persoane, nu poţi schimba regulile după fluierul final" esti de acord? Nu e vina noastra (a poporului) ca atunci nu ati avut voce…

  2. Nu oameni buni USL – nu poate schimba reguli – pntru ca de la noi se asteapta sa fim sfinti si apostoli in timp ce Basescu si ai lui pot schimba ce vor cand vor – Ok ?

 3. @ Tudor Popa
  Cu partea aia…institutiile abilitate ( platite din buzunarele noastre ) ar fi trebuit sa-si faca treaba cu foarte mult timp inaite…inca din timpul guvernarii PDL, insa acestia nu au avut interes sa actualizeze nimic, mai ales ca aveau date de la recensamant, erau la butoane de ceva ani si ar fi putut pune totul la punct, astfel incat, in mom in care dau clic pe un cnp, sa-ti apara TOT despre acel cetatean ( daca mai traieste, daca mai are cetatenie rmana, samd ) – ORI NU A FOST INTERES. PDL nu se astepta sa iasa de la guvernare, ci a mizat ca vor comasa localele cu parlamentarele si vor manevra cum vor listele. USL dupa ce a preluat guvernarea, nu a avut timp suficient sa actualizeze ceea ce altii ( PDL ) nu a vrut sa faca in mult mai mult timp. Si USL nici nu a luat in calcul ca CCR va impune cvorum la referendum….si atunci normal ca te apuci ca in „timpul jocului” la cererea CCR sa actualizezi liste, etc…DECI NU UITA, la cererea CCR. Bun, eu ti-am raspuns….acum raspunde si tu, te rog, la ce scriam eu mai sus…Multumesc!

 4. @ Octavian Firi
  „În zilele astea îmi pun fermoar pe gură imediat ce aud o discuţie despre politică pentru a evita posibile scandaluri. Nu-ţi mai poţi spune părerea fără să fii atacat în cel mai sălbatic mod. Nu, mulţumesc.” 🙂

  1. Pai vad ca deja m-au luat si pe mine oamenii in tun pentru textul de mai sus. Nimic nu mai poti spune, domne'. Nimic… :p

  1. Pai vad ca deja m-au luat si pe mine oamenii in tun pentru textul de mai sus. Nimic nu mai poti spune, domne'. Nimic… :p

 5. Pe zi ce trece USL este tot mai slab, nu a putut sa-i faca fata lui Basescu avand majoritate in guvern. Nu a putut demite un simplu cetatean dintr-un garaj. Asa cred si eu, basescu este, deocamdata, presedintele nostru. Ia sa mai termine si USL-ul toate tampeniile astea care ne-au costat si sa se apuce sa ia in seama romania reala. Noi, care muncim zi de zi si tinem romania pe linia de plutire.

 6. religia , politica, si sportul creaza niste dispute incredibile. pot sa faca si cel mai calm om sa-si iasa din minti.
  ma tem ca adevarata furtuna abea acum incepe …

 7. … n-am fost la vot, pentru ca nu sunt de acord cu alinta monstruoasa uselista. intr-un fel simt ceva satisfactie ca basescu n-a fost demis, dar am un gus amar pe care nu mi-l pot explica.

 8. @ Tudor Popa

  vezi ca „Nu înţeleg ura din ultimul timp. În zilele astea îmi pun fermoar pe gură imediat ce aud o discuţie despre politică pentru a evita posibile scandaluri. Nu-ţi mai poţi spune părerea fără să fii atacat în cel mai sălbatic mod. Nu, mulţumesc.” este absolut firesc sa se intample, asa ca fa bine si pune-ti fermoar la gura in continuare, pentru ca exact cum ai spus chiar tu, legal , Traian Basescu este presedintele tarii , nedorit si urat de 7.5 milioane de romani, asa ca mai gandeste-te odata ca e normal sa iti pui fermoar la gura, daca nu vrei sa ai alte probleme in acea zona. Deci draga Tudor, nu este deloc greu de inteles, cum spuneai ca „nu inteleg ura….” 🙂

 9. vezi ca “Nu înţeleg ura din ultimul timp. În zilele astea îmi pun fermoar pe gură imediat ce aud o discuţie despre politică pentru a evita posibile scandaluri. Nu-ţi mai poţi spune părerea fără să fii atacat în cel mai sălbatic mod. Nu, mulţumesc.” este absolut firesc sa se intample, asa ca fa bine si pune-ti fermoar la gura in continuare, pentru ca exact cum ai spus chiar tu, legal , Traian Basescu este presedintele tarii , nedorit si urat de 7.5 milioane de romani, asa ca mai gandeste-te odata ca e normal sa iti pui fermoar la gura, daca nu vrei sa ai alte probleme in acea zona. Deci draga Tudor, nu este deloc greu de inteles, cum spuneai ca “nu inteleg ura….

 10. vezi ca “Nu înţeleg ura din ultimul timp. În zilele astea îmi pun fermoar pe gură imediat ce aud o discuţie despre politică pentru a evita posibile scandaluri. Nu-ţi mai poţi spune părerea fără să fii atacat în cel mai sălbatic mod. Nu, mulţumesc.” este absolut firesc sa se intample, asa ca fa bine si pune-ti fermoar la gura in continuare, pentru ca exact cum ai spus chiar tu, legal , Traian Basescu este presedintele tarii , nedorit si urat de 7.5 milioane de romani, asa ca mai gandeste-te odata ca e normal sa iti pui fermoar la gura, daca nu vrei sa ai alte probleme in acea zona. Deci draga Tudor, nu este deloc greu de inteles, cum spuneai ca “nu inteleg ura….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.