Transilvania Tatoo Expo 2011 – Crazy White Sean în România


Pentru că zilele astea are loc la Sibiu singura convenţie de tatuaje din ţară, Transilvania Tatoo Expo, am zis să-mi fac şi eu timp măcar o oră să trec pe acolo să văd ce mai e nou. Programul arată cam aşa: concerte, body painting, tatuaje, dansuri, tatuaje, licitaţie pentru strângere de fonduri Animal Life, concursuri de tot felul pentru tatuatori, tatuaje şi… un show interzis sub 18 ani („acest număr de Fakir conţine scene şocante”).

Când e vorba de interzis repede l-am căutat şi eu pe net pe Crazy White Sean şi m-am îngrozit. Show-ul cu care vine la Sibiu (Suicide Show) e de-a dreptul sinucigaş. După două ore de când am văzut promo-ul încă mă mai doare pe mine, Crazy White Sean cred că intră direct la reanimare. Deseară va fi la Transilvania Tatoo Expo începând cu ora 21:00.

Puteţi să vedeţi şi voi mai jos promo-ul Suicide Show dar ATENŢIE! imagini deosebit de şocante:


2 comentarii la „Transilvania Tatoo Expo 2011 – Crazy White Sean în România”

 1. Vroiam sa merg si eu astazi pe acolo, insa nu cred ca mai ajung.
  In ceea ce il priveste pe Sean ala exista mai multe posibilitati
  1. e dus rau cu capul
  2. e drogat la max
  3. chiar e bun si ne face pe toti
  4. ia un munte de bani

  Tind ca cred ca toate trei. Treaba aia care o face el de te doare pe tine 🙂 am mai vazut-o facuta si de niste yoghini intrun docu la ASTRAFilm fest. Ok, fara cuie. Si totusi, pe site spune ca are o fetita. Poate ca nu mai vrea alta….

 2. Este singurul lucru prin care a reusit sa faca bani banuiesc. Fiind si un masochist convins, el de fapt face pe scena ce ii face placere iar lumea plateste sa il vada. E ca si cum lumea ar plati sa ma vada pe mine cum ma masturbez.
  Fain, ce sa zic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.