Travel gadget: acumulator extern Momax iPower S2

Postat in: 18/01/2013

Pentru că şi eu călătoresc mult şi (mai ales) mă dau foarte mult pe Facebook şi Twitter atunci când sunt prin oraş, mi-am cumpărat o minunăţie de acumulator extern care are menirea de a mă scoate din rahat de fiecare dată când îmi bip-ăie telefonul a baterie descărcată. Îl am deja de o lună şi l-am testat îndeajuns încât să-mi dau seama ce-i poartă pielea bateria.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jucăria se numeşte Momax iPower S2 şi special l-am ales pentru că are 5600 mAh (o baterie normală de telefon încărcată full are 2100-2400 mAh). Eu mi-am încărcat telefonul cu acumulatorul extern de 2 ori şi încă puţin până să se descarce deci poţi pleca în lume cel puţin trei zile fără să te stresezi să găseşti altă sursă de energie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Acumulatorul extern vine cu un un cablu USB – micro USB ca să îl poţi încărca la priză sau la USB-ul calculatorului (+ o husă în care să-l porţi după tine) şi e destul de micuţ şi uşor (86×42.5×26.5 mm, 132 gr). Mie cel puţin îmi place la nebunie, îşi merită banii. Eu l-am luat cu 306 lei, acum este pe eMag la 299,99 lei (afiliat). Dacă vi se pare scump, găsiţi şi acumulatoare externe de capacitate mai mică deci mai ieftine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ah, era să uit. Îl poţi folosi şi pe post de lanternă 🙂


9 Responses to “Travel gadget: acumulator extern Momax iPower S2”

 1. Bogdan Troanca Răspunde

  Eu mi-am luat inca o baterie cu statie dock si o am imcarcata si gata de schimbat tot timpul. Dar asta pare fain cand mergi cu cortul ca are capacitate mare.

  • Ce Merita

   Frumooos. L-am vazut si eu asta dar putin cam mare pentru mine ca vreau sa-l port (inclusiv) prin buzunare 🙂 Sa ne spui cum e….

  • Ce Merita

   oare incarcatoarele solare sunt mai ok acum decat cele din urma cu 5 ani? ca pe vremea aia m-au dezamagit cumplit.

  • Ce Merita

   da, arata chiar bine. nu cred ca poate fi vorba ca se si sparge repede… apropo de finut 😉

Nu-ti fie frica! Comenteaza: