Gustaf af Klint, Stockholm

In Stockholm a fost destul de problematic sa gasim cazare pentru ca toate sunt foarte scumpe in comparatie cu alte orase/capitale din Europa. Cazarea la un hotel de 2-3 stele sarea de 80 euro/noapte/persoana iar la hosteluri nu gaseai sub 30 euro si asta in conditiile in care stateai in aceeasi camera cu inca 14 oameni. In plus, majoritatea ofertelor de cazare taxeaza in plus asternuturile de pat, prosoapele etc.

De obicei preferam o cazare nu chiar asa sofisticata dar sa fie mai aproape de centru. Asa scuteam si timp si bani de transport.

Continuă să citești Gustaf af Klint, Stockholm

Connect Hotel Skavsta, Suedia

Aseara am ajuns cu avionul pe aeroportul din Skavsta (cca. 1,5h. de mers cu autobuzul) si fiind asa tarziu ne-am cazat la un hotel de langa aeroport. De data asta a fost un hotel super-dragut, cu un hol mare, inalt cat toate cele 4 etaje. In hol puteai sa te relaxezi pe canapelele de piele, la caldura unui semineu, cu o bere Mariestadt suedeza in mana, asa cum am facut noi, sau puteai sa mai alegi dintre spatiul cu biblioteca, cel cu televizor unde puteai urmari meciul de fotbal sau cel de mese, acolo unde se serveste dimineata micul dejun.

Cele peste 260 de camera ale hotelului sunt impartite in 5 cladiri separate, conectate toate la holul principal. Fiecare cladire are o culoare specifica (rosu, albastru, galben, verde, mov) iar fiecare culoar are o denumire de capitala europeana. Noi am stat in cladirea galbena, etajul doi – Viena. Continuă să citești Connect Hotel Skavsta, Suedia