O altfel de grădină zoologică (la Cluj Napoca).

Ironic, la poza asta am avut 26 de share-uri pe Facebook. În imagini ne place să vedem animale libere, în realitate le băgăm după 4 garduri groase. Mă miram după filmul ăsta cum pot animalele considerate sălbatice să fie despărţite doar de un gărduleţ de lemn faţă de vizitatori şi oare dacă la noi vom vedea vreodată o astfel de grădină zoologică. Şi iată că primul pas a fost făcut.

Lângă Cluj Napoca a apărut o grădină zoologică unde te poţi juca cu animalele. Bine, grădină Continuă să citești O altfel de grădină zoologică (la Cluj Napoca).

Drumul, masa şi casa la Cluj Brands Tour

Best Western Plus – Fusion Hotel

Întotdeauna masa şi casa sunt la fel de importante în viaţă ca restul lucrurilor. De fapt, dacă stau să mă gândesc puţin mai bine, s-ar putea să fie chiar mai importante, pentru că fără masă bună îţi chiorăie maţele, te simţi rău şi slăbit iar fără un somn bun nu eşti bun de nimic. Unde vreau să ajung de fapt… simţeam zilele ce tocmai au trecut că trebuie să adresez nişte mulţumiri speciale celor de la Best Western Plus – Fusion Hotel, asta pentru că sunt îndrăgostit de hotelul lor. Este atât de pe gustul meu amenajat la interior hotelul ăsta încât tind să cred că e cel mai mişto hotel la care am stat vreodată în România şi probabil şi în afara ei. Se bate la scor strâns cu un alt hotel de 4 stele de pe undeva de prin Spania doar că cel de la Cluj e ceva mai practic şi mai intim. Deci are un plus mare.

Ca s-o scurtez cumva, o spun direct – şi de data asta  m-am simţit excelent la hotelul bloggerilor din Cluj, cu ocazia Cluj Brands Tour, vă mulţumesc pentru tot.

Autonom rent a car

Autonom a fost pentru a doua oară partener al unui proiect mare cu bloggeri şi la fel de săritori şi drăguţi au fost şi acum. Mai mult, au trimis o echipă specială care a stat zi şi noapte cu noi, ne-a filmat şi ne-a ajutat, echipa fiind formată din bloggeriţa Autonom şi un cameraman. Şi de data asta am primit în faţa casei acelaşi Opel Insignia alb la volanul căruia m-am simţit fenomenal, de data asta şi la drum lung. Fără să stau deloc pe gânduri, pot spune cu mâna pe inimă că cei de la Autonom rent a car sunt profesionişti în adevăratul sens al cuvântului. Şi lor le mulţumesc pentru că fără ei probabil mergeam cu trenul la Cluj 🙂

Continuă să citești Drumul, masa şi casa la Cluj Brands Tour

Am redescoperit Salina Turda

Stiti ca am mai fost la Salina din Turda. Eh, pe langa faptul ca am nimerit un ghid glumet cu accent aparte ardelenesc, de data asta am vazut mult mai mult, descoperind spatii noi.

De exemplu, in Pestera Sf. Iosif de aici am descoperit ca totusi mai exista cineva care rade exact ca Piticu – Sala Ecourilor.

Mai jos, multe poze: Continuă să citești Am redescoperit Salina Turda

Cetatea Bologa. Redescopera Romania

Aseara am ajuns si eu la Cluj si m-am alaturat echipei Redescopera Romania.

Ziua de azi am inceput-o in forta cu trezit inca de la ora 7:00 si plecat direct pe teren. E misto faza ca zilnic schimbi masina in asa fel incat sa-i cunosti pe toti participantii la proiect. De data asta am nimerit in masina cu Anca, Ciprian, soferul Duster-ului fiind Augustin. Continuă să citești Cetatea Bologa. Redescopera Romania

Salina Turda

De mult vroiam să ajung şi eu la Salina din Turda şi iată că în sfârşit am văzut-o. Aşteptările au fost pe măsură. Salina e amenajată foarte fain şi, culmea, destul de practic. Pe lângă partea de vizitare, aici poţi să joci biliard, minigolf, tenis de masă, baschet, fotbal, poţi să te plimbi cu barca. Există chiar şi un amfiteatru care se poate închiria. Toate astea aduc profit, deci se poate chiar şi autofinanţa salina.

Pe partea cealaltă, există şi puncte negative. Continuă să citești Salina Turda