Trebuie! Trebuie sa ai orgasm! Macar de data asta.


Lume, lume… pregatiti-va pentru a avea un orgasm mondial! Peste fix 24 de ore va avea loc Global Orgasm for Peace, orgasmul mondial pentru pace.

Va spun din timp, ca sa aveti 24 de ore sa va pregatiti atat fizic cat si emotional pentru a avea cel mai mare orgasm din acest an. Veti avea 2 ore la dispozitie (incepand cu ora 12:04 GMT) asa ca nu ma dezamagiti! Aveti timp berechet pentru a-l realiza, prin orice metode posibile.
Daca nu puteti ajunge la orgasm cu partenerul/partenera de viata nu e nimic, banuiesc ca nu va rusinati de propria persoana. Daca nu aveti gagic(a), sot(ie) sau amant(a) faceti tot posibilul sa va gasiti unul/una. Puneti mana pe telefon, deschideti agenda si cereti sprijin pentru o cauza nobila. E pentru pace in lume si pentru o viata lipsita de griji, cu gandul la lucruri senzationale. Sunt sigur ca macar cineva va raspunde afirmativ.
Daca toti/toate din agenda sunt ocupati/ocupate sau deja sunt luati/luate, lasati aici un anunt. Recrutam voluntari pentru o cauza nobila!
Al naibii, daca nici asa nu merge sau nu iti convine, poate mai are cineva loc si de tine. Niciodata nu sunt prea multi oameni in lupta pentru pace. Va/ne puteti/putem intelege… fiecare cu orgasmul lui, ce-i daca in trei-patru sau mai multi? Unde-s multi, puterea creste… si orgasmul chiar sporeste.
Banuiesc ca nu lucrati maine, fiind duminica. Daca ghinionul a dat peste voi si sunteti la birou, luati-va un/o coleg(a) sau poate chiar seful/sefa si faceti-va de cap pana strigati de placere.

Deci, fiti pregatiti pentru un orgasm de milioane! Duminica, 21 decembrie orele 14:04-16:04.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.