Tripadvisor: Golden Tulip şi Hilton Sibiu în Top 25 hoteluri din România


Conform unui top realizat de Tripadvisor (cel mai cunoscut site de reviewuri din domeniul turismului), Golden Tulip Ana Tower şi Hilton Sibiu sunt în top 25 cele mai bune hoteluri din România. Topul este realizat în funcţie de notele oferite de către utilizatori, tuturor hotelurilor din România prezente pe Tripadvisor. Locurile 13, respectiv 19 sunt rezervate celor două hoteluri din Sibiu.

Ambele hoteluri incluse în topul celor mai bune hoteluri din România sunt vizitate în preponderenţă de către cupluri şi oameni de afaceri, hotelul Hilton fiind preferat şi de către familii.

Golden Tulip Ana Tower Sibiu, the best price-value hotel in Sibiu for business travelers – Voicu V., Bucureşti

Hilton Sibiu, by far the best hotel we’ve been to in Romania. Very nice by international standards (not just Romanian) – Lord_Jade din Tel Aviv, Israel

Într-un top realizat exclusiv pentru hotelurile din Sibiu, Hilton Sibiu şi Golden Tulip sunt urmate de Hotel Levoslav House, Casa Baciu şi Ramada Sibiu.

Executive Room

Topul restaurantelor din Sibiu, conform Trip Advisor:

  • Restaurant Max
  • Terracotta
  • Belvedere
  • Crama Sibiul Vechi
  • Grand Plaza

Sibiu este pe locul 5 ca destinaţii populare în România, conform aceluiaşi site Tripadvisor.com, după Bucureşti, Braşov, Cluj Napoca şi Timişoara dar înainte de Constanţa, Mamaia sau Sinaia.

Este pentru prima oară când Trip Advisor include şi România în topul „Travellers’ choise„.


3 comentarii la „Tripadvisor: Golden Tulip şi Hilton Sibiu în Top 25 hoteluri din România”

  1. "locul 5 ca destinaţii populare în România" ? Inteleg Bucurestiul ca este capitala ! Inteleg Brasovul ca, de fapt, pe langa Bran si Poiana Brasov se viziteaza si Biserica Neagra. Dar Clujul si Timisoara inaintea Sibiului? Oricum, este subiectiv daca iti place un oras sau altul ! Tine foarte mult de starea ta de spirit si de prietenii alaturi de care vizitezi un oras.

  2. Probabil conteaza mult si numarul turistilor (atat de relaxare cat si business) dar si a populatiei si am vazut ca la ambele Brasov si Cluj depasesc Sibiul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.