Tu cât timp petreci zilnic la toaletă?


De când posed şi eu telefonul albcu care pot să mă dau pe net, am început să-l iau după mine la budă, cum altfel?

Ca să vă daţi seama care e anomalia aici, vreau să vă spun de la bun început că eu nu suport să stau pe budă mai mult de câteva minute, necesare doar până mă eliberez de stres şi gata. Adică… nu-s genul de om care se joacă Angry Birds cu orele sau care citeşte ziarul din scoarţă-n scoarţă cu pantalonii în vine de şi uită că-l deranjează mirosul plutitor din wc. Nu, nu suport nici să citesc titlurile de pe o revistă, prefer să mă concentrez cât pot de mult la ce am de făcut înainte de a se usca treaba, dacă înţelegeţi ce vreau să zic. Să nu uităm totuşi de ce-am ajuns pe budă.

În fine, spuneam că am început să verific Twitterul stând pe budă aşa că timpul meu de petrecut zilnic pe toaletă s-a mărit substanţial, s-a dublat chiar. Dar tare-aş vrea să se tripleze dacă se poate (nu de nevoie ci de voie) că zău că ăla ce-a spus că cele mai bune idei vin pe budă n-o fost om nebun.


12 comentarii la „Tu cât timp petreci zilnic la toaletă?”

  1. foarte tari statisticienii astia, cu subiectii lor cu tot.repet, why should someone make it public and the rest read about? nu e vb despre tabu-uri,i ci de exhibitionism. zic ca avem o problema daca ne informam prietenii de pe FB cat timp petrecem la toaleta. 🙂

  2. in articol ce? nici de umor scatologic nu poate fi vorba, cat despre boli… sunt impartite si ele. de unele poti fi chiari mandru, da’ pe altele cam trebuie sa le pitesti 🙂

  3. am si eu o nedumerire…prietenul meu petrece foarte mult timp la toaleta dar nu se pune problema de citit sau alte tampenii in timpul asta, chiar l-am intrebat daca are vreo problema anume dar nu mi-a spus exact ce il retine atata timp acolo, ce credeti ca ar putea fi?, sunt oarecum ingrijorata (nu se pune problema nici de chestia aia pe care o mai fac baietii (stiti voi la ce ma refer) sau ceva de genul ca nu ar avea de ce sa faca asta..) chiar nu-i inteleg obiceiul asta, oricat ar fi presat de timp situatia e aceeasi cand merge la toaleta, nu termina mai devreme de 15 min..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.