Tu mergi la teatru? Excelent! (concurs)


Dacă răspunsul la întrebarea „Tu mergi la teatru?” e DA/NU, atunci îţi spun că ai nimerit în locul potrivit pentru că mai jos îţi dau o veste excelentă.
Vestea excelentă este că duminică au loc două premiere la Teatrul Naţional Radu Stanca din Sibiu şi eu sunt fericitul care te va trimite gratuit să le urmăreşti. Am 4 invitaţii duble (adică 2 invitaţii/spectacol şi fiecare invitaţie este de câte de două persoane, da?) la premiera spectacolelor Platonov şi O femeie singură.

E simplu să intri în posesia invitaţiilor la teatru. Trebuie doar să te abonezi la newsletterul CeMerita.ro completând adresa ta de email în câmpul de mai jos.

Butonul de jos este fermecat. Introdu adresa ta de e-mail:
Atenţie, după ce completezi trebuie să confirmi abonarea accesând linkul ce-l vei primi pe e-mail. Câştigătorii o să-i extrag la sorţi sâmbătă seara şi vor fi anunţaţi aici (pe blog) şi pe Facebook.

Piesa Platonov (regia: Alexandru Dabija, după un text de A.P. Cehov) are loc duminică, 14 oct., ora 19:00 la Sala TNRS. Este o stranie tragicomedie a singurătății ce are la bază piesa din tinerețe, neterminată, a lui Cehov. Montarea de la Sibiu aduce în prim-plan o lume fascinantă dominată de pasiuni și defecte, cu scene pline de profunzime și delicatețe. Regizorul alege să păstreze actorul cât mai autentic în universul oamenilor trândavi, lipsiți de harul de face ceva, ce se agață cu disperare de ideea participării la ceva măreț, dar ratând momentele cruciale de fericire din viața lor.

O femeie singură (regia: Veronique Vidok, după un text de Dario Fo și Dranca Rame) are loc tot duminică, la ora 17:00 la Sala Studio din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu. Actrița Ioana Crăciunescu (ce a mai jucat în Electra) revine pe scena din Sibiu cu un one woman show frapant, între tragedie și comedie. Spectacolul are la bază un text scris pentru a crea o alchimie explozivă între public și teatru în afara cadrului obișnuit de reprezentare și îndeamnă la reflecție asupra privării drepturilor elementare pentru egalitatea de gen. Proiectul teatral a luat naștere în Franța și îmbină mijloace cinematografice moderne.

Baftă la concurs!

[UPDATE]
Concursul s-a terminat. Castigatorii sunt: Chiricea M., Bogdan, Voicu C. si Dragutescu D. Felicitari.


3 comentarii la „Tu mergi la teatru? Excelent! (concurs)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.