Un tur printre branduri


Huhuhu, pe sfârşit de săptămână pregătiţi-vă să citiţi lucruri foarte interesante din oraşul în care se bagă cei mai mulţi bani de pe teritoriul României, cel puţin în ultimii ani.

Voi merge până acolo cu maşinile cele mai faine de la firma nr. 1 în România de închiriat maşini. Vă voi spune, cu detalii picante, cum se hizlesc oamenii la cravată de la cea mai cea bancă clujeană, cum se mulge vaca la fabrica aia de e scrisă pe toate cutiile de lapte din frigiderul meu, vă voi face un grafic cu ceea ce fac roboţeii de la cel mai mare distribuitor de materiale şi componente electronice, voi ajunge într-un sfârşit în laboratorul unde s-au realizat pentru prima oară cele mai apreciate produse cosmetice româneşti, mi-o voi imagina pe nevastă în cele mai sexy lenjerii, voi bea un rege de bere şi-l voi saluta din partea voastră pe cel mai crocodil dintre cele mai vizitate siteuri româneşti.

Cred că v-am băgat în ceaţă. Cum se poate să fie toate la superlativ într-un singur oraş? Ei bine, vom vedea în weekend cum.

Cluj Brands Tour este un eveniment organizat cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca. Sponsorii oficiali ai evenimentului sunt: Banca Transilvania, Napolact, Vitacom, Farmec, Jolidon, Ursus şi Trilulilu, iar ca parteneri îi avem pe: Best Western Plus Fusion Hotel, AutonomLudwig Bavarian BierhausStarbucks şi Webfactor.


3 comentarii la „Un tur printre branduri”

  1. Mmmm, Napolact si Trilulilu. Si mie mi-ar placea acolo! Beti un pahar de lapte si pupati crocodilul pentru mine va rog. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.