Unii merită să facă treabă de căcat


De căcat, la propriu și la figurat.

Îi vedeți pe băieții aștia patru? Mergeau ei agale prin centrul Sibiului, cu o scară în spate, câteva leviere, un extinctor și mult chef de muncă. S-au apucat să verifice canalizarea așa că le trebuia un canal deschis pentru asta. Vine cel ce părea a fi șeful, ia levierul și încearcă să deshidă primul capac de canal. Restul, cum suntem obișnuiți, au flancat gura canalului urmărind cu mare atenție cum trudește colegul lor. Ăsta însă nu reușește să-i dea de capăt, așa că-i face loc celui de-al doilea muncitor instruit din analele de canalorogie. Deja ochii îmi erau ațintiți asupra lor și, plin de uimire, mă așez să urmăresc acțiunea. Recunosc, eram curios de cîți oameni este nevoie pentru a deschide un capac de canal.

Al doilea la fel, nu reușește. Deja mă pufnește râsul. Zâmbesc ironic, dar având grijă să mă vadă și ei. Se rușinează puțin și al treilea muncitor vine cu o idee măreață. ”Hai să încercăm la altul, ăsta e blocat”. Ia el (al 3-lea muncitor) levierul, se duce la canalul nr. 2 și bagă și el mare în munca de a-i deschide capacul. Eu pufnesc în râs, odată cu cei din jurul meu pe care am avut grijă să-i atenționez că băieții ăștia încearcă să deschidă capacul de la balama. Vine și ultimul muncitor. La fel, voi ce credeați? Spun tare Dianei că aia e balamaua și nu se poate deschide de acolo, în așa fel încât să-i luminez pe muncitori. Și da, i-am luminat. Se întorc la canalul cu pricina, încearcă sa-l deschidă din partea opusă și reușesc relativ repede.

Au verificat 2 secunde scurgerile după care s-au așezat 15 minute pe scară, să se odihnească după dificila misiune.


Un comentariu la „Unii merită să facă treabă de căcat”

  1. Tudor are dreptate ………. sunt sigur ca in jurul casei ei repara tot, atat la ei cat si la vecin(e)i, atentionand in jur de cate ori au ocazia ca ei lucra la "apa-rahat" si ce de chestii stiu ei …..AS FI RAS SI EU CU TINE TUDOR !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.