Urâta Ramona Gabor şi-a pus ţâţe


Intarziat in ceea ce priveste stirile „mondene”, am aflat si eu astazi ca sora mai mica a Monicai Columbeanu (ca sa nu spun Monica Columbeanu), Ramona Gabor si-a pus acum cateva zile si ea silicoane.
Ramona Gabor este „asistenta” lui Capatos de la emisiunea „Un show pacatos” de la Antena 1. Dupa ce ca a fost aleasa tocmai pentru ca este sora mai mica a „curvei minora” Monica fosta Gabor actualmente Columbeanu, Capatos recunoscand in primele emisiuni ca acest lucru a inclinat cu mult balanta, acum Ramonei Gabor nu-i mai ajunge nimeni nici cu prajina la nas. Si-a aratat in mai multe randuri nemultumirea fata de rolul minuscul din emisiunea lui Capatos, rol care de fapt a ajuns egal cu zero, spunand ca ea ar prefera propria emisiune. Nu zau?

Nu inteleg de ce presa (si acum si eu) da atat de multa atentie unor astfel de specimene feminine. Singurul avantaj al Roamonei este, dupa mine, inaltimea si poate putin din corp, operatia estetica trebuind s-o faca la fata. Cu nasul stramb si borcanat, nici super-fardata si aranjata nu poate arata atragator.
Se adevereste: daca ti-o tragi cu cine trebuie si i-o tragi cui trebuie ajungi oriunde.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.