Moartea ursului ar trebui să schimbe nişte lucruri


Sunt şocante imaginile cu împuşcarea puiului de urs de la Sibiu dar fără ele am trece din nou uşor peste încă un caz de incompetenţă. Pentru că am nişte întrebări şi aş vrea ca presa să fie suficient de „agresivă” până va afla toate răspunsurile, voi scrie aici nelămuririle şi eventual voi updata articolul pe măsură ce voi afla noi informaţii:

Eu vreau să ştiu doar atât:
1. Punctul de vedere al omului cu tranchilizant şi cum explică el de ce trebuie să îi mai plătim în continuare salariul din bani publici (este angajat al Grădinii Zoologice din Sibiu).
Asta pe lângă întrebarea ce dracu de tranchilizant foloseşte şi de unde îl cumpără. Mi-e teamă să nu fie un nou caz Hexi Pharma.
2. De ce zeci de oameni stăteau cocoţaţi la propriu pe urs, fluierându-l şi făcând gălăgie ca şi cum aşteptau ca acesta să vină liniştit în faţa lor, să se culce pe burtă pe asfalt cu labele la ceafă şi să spună „mă predau”. De ce nu s-a delimitat zona suficient de „la distanţă” pentru a nu agita ursul şi cine răspunde pentru coordonarea unor astfel de situaţii penibile în adevăratul sens al cuvântului. Atunci când vezi zeci de poliţişti, pompieri, jandarmi care fac poze în loc să găsească soluţii, e trist. Oamenii ăia nu aveau ce să caute acolo!Un comentariu la „Moartea ursului ar trebui să schimbe nişte lucruri”

  1. Mai e ceva de spus?Un asa exemplu de competenta, responsabilitate si”normalitate” mai rar!Doar 50 de politisti,jandarmi, pompieri,politisti locali,vanatori,angajati ai prefecturii,ai primariei au fost prezenti?PUTINI,FOARTE PUTINI!Unde erau ceilalti 100?Si nu s-a folosit un AG 7 sau 10 pentru ANESTEZIEREA ” FIAREI”?Pacat d-le prefect(sunteti ,nu?), a-ti fi intrat in istoria Sibiului si a Romaniei.Dupa aceasta incercare groaznica ,trecand prin clipe de o enorma incarcatura psihica inca nu a-ti aranjat o consiliere pentru intreaga liota participanta la actiunea de desant? Pacat, aveti grija mare sa nu fie stresata si sa nu aibe cosmaruri forta locala participanta operatiunea „URSUL FIOROS”. Dar PROSTIA NU DOARE!Si intr-adevar, toti responsabilii acestui exemplu de actiune ar trebui sa raspunda CU-ADEVARAT! Asta-i Romania anului 2016!Mare pacat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.