V-am tras-o !!


Ma simt bine spunandu-va ca v-am tras-o. La mine e marele premiu de la CSU Fans Christmas Party – butoiul de bere. Cronicaru’ de baschet a fost cel mai lovit pentru ca spera ca-l va castiga la tombola, pentru al doilea an la rand. Iata ca de data asta viitoarea doamna Popa a fost mai norocoasa decat viitoarea doamna Oancea, Cristian „Bata” Craciun prinzand din zbor biletelul aruncat de prezident pe care scria norocosul nume Diana-Ribana.
Butoiul de bere e la mine. Pe langa el, Diana a mai primit o sticla de tuica de 48 grade cu care isi poate sterge si oja de pe unghii si eu am primit de la #1 bagator de seama o trusa roz de desen, de colectie, in forma de fluturas, folositoare la creatia viitoarelor simboluri CSU FANS, adaptate noilor cerinte ale fanelor intoarse la sala de revenirea lui Kalala.
Si noi am facut cadouri – Diana mea i-a dat lui Burger un Playboy de colectie, cu calendar si cadoul meu pentru sotia #1 bagator de seama a fost o carte de bucate pentru mileniul III, retete romanesti pentru cuptorul cu microunde. Desi bagatorul striga ca lui nu-i place mancarea de la microunde, i-as propune sa incerce totusi macar o reteta, pentru ca nu e vorba de mancare congelata cumparata en-gors din hipermarket.

Voua ce v-a adus mosul? Sarbatori fericite!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.