V-aţi aflat vreodată într-o postură de decizie?


V-aţi aflat vreodată într-o postură de decizie? V-a plăcut? Mie nu :))

Anul ăsta mi se pare că se învârt în jurul meu doi îngeraşi… v-aţi prins: unul alb şi altul negru. Sau poate e unul singur care ba mi se pare că e alb ba că-i negru. Oricum, unele lucruri în viaţă ce cred de multe ori că-s albe se transformă pe neaşteptate în negre. Adică rele… ca să mă fac înţeles. Aşa e şi cu chestia asta cu juriile, comisiile şi alte cele unde am rol de decizie. Decid cum se face aia, cum se face aialaltă, cine primeşte aia, cine câştigă premiul ăla, care poate sa facă şi care nu diverse lucruri. Asta e viaţa… mulţi ajungem să mai şi conducem la un moment-dat. Doar că postura asta de om decizional, deşi e atât de drăguţă şi flatantă, poate să ţi se întoarcă împotriva ta.

Bilete avion - Bilete avion online

Ce-am păţit de data asta? Am tot primit telefoane şi apropouri despre campania Blogal Initiative Câştigă cu Paravion.ro un city-break în Cipru. Oamenii nu sunt rău intenţionaţi, nici nu mi-au spus direct că ar vrea ceva de la mine doar că au pus aşa o presiune asupra mea încât am intrat şi eu pe pagina campaniei (aici) să văd despre ce e vorba. După cum probabil ştiţi, eu sunt reprezentantul Blogal Initiative pe Sibiu aşa că nu se cade să mai particip la vreo campanie. Tocmai de aia nici nu mă mai lasă sufletul să intru pe site-ul Blogal Initiative să văd ce pierd… mi-aş face prea mult rău. Dar acum curiozitatea a fost prea mare. Şi vaaai, ce-am descoperit!

Am descoperit 3 motive pentru care spun eu că este foarte simplu și util să foloseşti portalul Paravion.ro atunci când vrei să îți rezervi bilete de avion:

  1. Sistemul de căutare bilete de avion caută printre mii de zboruri de avion şi zeci de companii aeriene (de multe dintre ele nici n-am auzit până azi)
  2. Ai secţiune specială cu cele mai ieftine bilete de avion
  3. Rezervările online la Paravion.ro au şi suport direct prin telefon 24/24h, 7 zile din 7

P.S. Dacă vrei să mergi în Cipru, participă la campanie cu blogul tău şi spune motivele tale pentru care crezi că portalul Paravion.ro este simplu si util de folosit atunci când vrei să îţi rezervi bilete de avion.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.