Vacanţa Secretă


Ştiţi doar că iubesc ca lumea să fie a mea! Nu scap nici o ocazie să călătoresc şi aş pleca chiar acum, fără haine şi valize, dacă mi-ar propune cineva o excursie.

Tocmai la asta m-am gândit atunci când le-am propus celor de la Fly.ro şi Eximtur un nou serviciu turistic numit sugestiv Vacanţa Secretă şi care va face exact ce îi spune numele – va oferi vacanţe clienţilor fără ca aceştia să ştie unde (şi de multe ori când) le va petrece.

Sistemul e simplu: eu, clientul, merg la Eximtur şi spun că vreau o vacanţă, care e bugetul meu şi dacă vreau ceva fiţos sau merge şi economic. De ce să fac asta? Pentru că îmi place să simt că trăiesc momentul sau pur şi simplu nu am timp să caut cele mai bune oferte pentru concediuEximtur cu ajutorul Fly.ro analizează cererea mea şi realizează un aşa-zis profil al turistului din mine. Pentru asta trebuie să răspund la câteva întrebări simple gen:

 • Doriţi o vacanţă relaxantă sau una de aventură gen safari?
 • Doriţi să vizitaţi un singur loc/oraş sau preferaţi un circuit turistic?
 • Vă atrage mai mult marea sau muntele?

Apoi nu mai am de făcut decât să aştept ziua cea mare. Exact aşa cum am făcut şi eu cu Diana până astăzi. Pentru că orice serviciu trebuie testat înainte de a-l arunca pe piaţă, voi pleca chiar mâine în Vacanţa SecretăDiana nu ştia nimic până acum aşa că află deodată cu voi că trebuie să-şi facă bagajele pentru un citybreak aventuros. Acum a aflat despre excursie, mâine dimineaţă va primi primul plic cu informaţii despre ce autocar trebuie să ia, de unde şi la ce oră iar pe după-masă va afla care e destinaţia finală… o va afla în aeroport, doar atunci când va primi biletul de călătorie.

Sunt sigur că asta va fi una dintre cele mai palpitante aventuri ale ei pentru că dorinţa de cunoaştere, adrenalina şi curiozitatea vor intensifica la maxim trăirile din vacanţă şi totul va rezulta într-o experienţă de neuitat şi de povestit până şi nepoţilor. Sper doar să-şi ia hainele potrivite pentru vremea de acolo.

Vom avea pentru voi multe poze, filmuleţe, bucurie şi… magneţi de frigider. Primul magnet de frigider din oraşul în care vom merge îl va primi cel/cea ce ghiceşte unde ne vom petrece Vacanţa Secretă.
Aşa că… începeţi pariurile! 😀


27 de comentarii la „Vacanţa Secretă”

 1. Pot sa particip si eu? ( ca eu stiu unde si cum) 😀

  Interesanta idee.

  Am tot zis ca asta e singura posibilitate sa plec si eu undeva. Ca altfel nu reusesc sa-mi fac timp de asa ceva. Mai nou si Oana a imi spune tot mai des ca ar vrea sa plece cateva zile, un week-end, undeva, sa fim doar noi doi.

 2. Relaxanta. Pur si simplu 2 zile sa stam si sa ne plimbam pe strazi fara nici o grija. Fara sa fugim dupa Andrei.

 3. Tudor, Diana, pot sa arunc o săgeată pe hartă şi să ghicesc. Altfel, n-am nici cea mai mică idee. Un hint, ceva? Aventură, romance?

 4. Eu zic ca mergeti undeva in Italia sau Anglia. Trebuie sa am doar o optiune? 🙂 Oriunde ar fi, sunt sigura va veti simti foarte bine!
  Aveti grija si sa va relaxati si pentru noi!

 5. Eu zic ca destinatia voastra este Budapesta.
  Oricum distractie faina! Vi sa potriveste aventura asta.

 6. Praga e primul oras care mi-a venit in minte … 🙂
  Misto ideea !
  Drum bun si have fun ! Abia astept sa vad pozele ! 🙂

 7. Ce idee faina! Super!!! Si eu vreau o asa surpriza! Ce palpitante trebuie sa fie orele de asteptare pana afli destinatia…Uitandu-ma pe orarul de zbor din 20.03 de pe Aeroportul din Cluj, in cazul vostru cred ca surpriza este …ROMA (a 2-a varianta as fi ales Milano)! Sa vedem daca voi castiga magnetul…:)

 8. Nu a spus nimeni de Cluj, am facut niste deductii logice care se pare ca au functionat, caci Fly.ro e din Cluj, nu?! Si cum nu prea sunt alternative lowcost din Sibiu, am mizat pe Cluj, asa mi-a dictat intuitia :)(desi ar fi fost o posibilitate si Tg. Mures). Important este ca…AM CASTIGAT MAGNETUL! Yeeeeeeeeeeee!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.