Vand vila. Care da banul?Pai cum sa nu? Criza, criza dar ne trebuie o casa.

Priviti niste vile in adevaratul sens al cuvantului, atat prin sistemul constructiv cat si prin cel arhitectural. Nu tu izolatii cu polistiren pe fatada care crapa dupa un an sau abureli dinastea. Casele sunt construite in spatele magazinului Peny-Market XXL de la iesirea din Sibiu si, dupa cum spuneam mai sus, sistemul de constructie pot sa spun ca este revolutionar pentru Romania.

Peretii exteriori sunt realizati din zidarie portanta din caramida cu goluri verticale intarita cu samburi si centuri de beton armat, termoizolat cu vata minerala, avand si un spatiu de ventilatie apoi un alt perete exterior din caramida.

Eh, daca asta nu e izolatie calumea ce-as putea sa mai spun? Sistemul asta, cu un coeficient de izolare termica bine calculat, pastreaza in casa o anumita temperatura pe tot parcursul anului. Asa se construieste in Olanda de ani buni.

Alte motive pentru care spun ca sunt vile in adevaratul sens al cuvantului? Pai, nu iesiti din casa in mocirla, pe o strada neasfaltata fara lumina si… ia priviti aici ce suprafete:

Vila Royale:
Subsol: Garaj 21.81 mp, Spatiu tehnic (depozitare) 16.70 mp;
Parter: Hol intrare 10.58 mp, Living+Sufragerie 71.01 mp, Bucatarie 18.84 mp, Hol secund 7.31 mp, Grup sanitar 1.27 mp, Spatiu depozitare 0.96 mp, Scara 3.88 mp;
Etaj I: Hol 21.40 mp, Dressing 7.95 mp, Dormitor 14.94 mp, Dormitor 22.65 mp, Dressing 2.85 mp, Baie 4.81 mp, Grup sanitar 2.54 mp, Spatiu tehnic (depozitare) 0.73 mp, Dormitor 14.87 mp, Baie 3.38 mp, Scara 4.35 mp;
Etaj II: Hol 3.83, Spatiu hobby (sau de petreceri) 22.16 mp, Spatiu tehnic 9.54 mp, Scara 4.35 mp + o terasa enorma!

Ceva informatii si poze si AICI.

P.S Casele sunt construite in cartierul rezidential Rivium atat in varianta „la rosu” cat si finisate sau chiar si mobilate.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.