Video reclama Noul Rom – The Taste of Coolness


În ziua în care am ajuns în România m-am dat câteva ore pe bloguri ca să nu rămân în urmă cu noutăţile 😀

Peste tot am văzut comentarii despre Noul Rom, adică despre noua campanie la ciocolata ROM. Evident, majoritatea criticau faptul că steagul României de pe ambalaj a fost înlocuit cu steagul SUA. Reclama video am văzut-o doar târziu şi sincer… mi se pare genială. Exact ca în campania trecută cu „senzaţii tari din 1964”, acum toată lumea vorbeşte de ciocolata ROM.

E prima campanie şi primul produs românesc care ne face să fim mândri de un lucru românesc. Întotdeauna spunem că ţara noastră e cea mai proastă, românii sunt cei mai incompetenţi, produsele româneşti sunt cele mai slabe, firmele româneşti nu sunt de încredere. Eh, mă bucur că în sfârşit toţi îşi apără un produs doar pentru că e românesc. Mă bucur că sunt peste 100 de pagini de plângeri că steagul românesc a fost înlocuit, chiar şi cu cereri de demisii. Asta, cred eu, înseamnă că şi-a atins scopul campania cu Noul ROM. Românii nu sunt mândri de ţara lor, în comparaţie cu exagerata mândrie a americanilor. Asta şi vrea reclama să scoată în evidenţă. Cu ocazia asta, în sfârşit! românii se pot mândri cu ceva. Bine-înţeles, doar după ce au pierdut acel ceva.

Evident campania este una bine gândită. Dacă noi nu putem să fim mândri de un produs românesc, îl facem produs american, produs UE, punem steagul Franţei pe ambalaj sau chiar şi steagul Chad (vedeţi pe site-ul oficial chestionarul Cu ce alte steaguri să făcem ROM pe viitor?). Poate aşa vom putea fii mândri.

Mai jos am pus şi reclama la Noul ROM.

Cu siguranţă campania asta deschide o nouă poartă a reclamelor româneşti. Să ne aşteptăm ca pe viitor să mai avem de-a face cu campanii de genul.

Eu nu sunt un consumator de ciocolată ROM. Am mâncat doar câteva, după reclama cu partidul te vrea tuns roachere. Nu am devenit un consumator frecvent dar cu siguranţă că acum, cu noua campanie, voi mai băga la maţ câteva ciocolăţi astfel încât să-i scap pe oameni de la faliment (sincer, nu ştiu cum au rezistat atâta timp pe piaţă… sau au profituri gigantice?).

[fblikebutton][tweetthis]


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.