Voala Project la FITS 2011


Nu sunt prea multe de spus despre Voala Project, este de ajuns un singur cuvânt – impresionant.

Un spectacol aparent simplu, cu o macara, o trupă ce cânta live şi acrobaţii la înălţime, a fost transformat într-o lecţie dată tuturor ce vor să facă spectacol. Primul punct în lecţia asta este – interacţiunea cu publicul.

Prin imagini şi sunete, prin confetii aruncate de la 15 m. înălţime, role de hârtie, stropi de apă, cei de la Voala Project au fost în permanentă legătură cu publicul. Pe lângă asta, trupa de acrobaţi cobora deseori la 2 m. de pamant in asa fel incat oamenii ii puteau atige si puteau constientiza ca artistii sunt intr-adevar reali. Pentru ca iti era putin greu sa crezi ca oamenii aia chiar fac tumbe si danseaza la asa o inaltime, doar legati de o coarda.

Daca nu iti atrageau asa mult atentia culorile si cercurile hipnotizante din aer, puteai spune ca pe scena sunt de fapt artistii. Trupa rock ce realiza muzica de fundal putea foarte bine sa tina un spectacol in picioare si singura, asa de bine suna. Pe buna dreptate.

Pe langa tot spectacolul de 40 de minute am ramas cu inca ceva foarte emotionant intiparit in minte – fericirea de copil de pe fetele spectatorilor. Cu totii aveau zambete exact cum le au copiii la un spectacol de circ. Minunata imagine!

Sursă foto.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.