Vreau sa sune telefonul !!!


Nebunie curata la National tv. Stiti concursurile alea de trebuie sa suni pe bani multi la ei si, daca ai noroc, intri in direct pentru a ghici solutia. Ei bine, disperata ca (cica) nu suna nimeni, prezentatoarea de la un astfel de concurs tv de la National tv a inceput sa strige prin studio si sa arunce cu telefonul le jos. Tipand incontinuu „Vreau sa sune telefonul!”, pe fondul unei melodii dubioase, de filme horror, asteptam doar sa-si mai taie venele in direct.

Vreau sa sune telefonul!

Cred ca era prea obosita saraca, emisiunea fiind difuzata dimineata pe la ora 5:00 si, amenintata probabil de conducere ca se fac restructurari, a dus la extrem isteria de a-si pastra locul de munca.

Care e de fapt spilul?
De fapt telespectatorii sunau la emisiune, pentru a intra in concurs.
Asa sunt realizate ele: se da o ghicitoare foarte simpla pentru a-i indemna pe telespectatorii insetati de castiguri rapide sa sune. Prezentatoarea striga disperata ca nimeni nu suna in asa fel incat sa ai impresia ca imediat poti intra in direct si sa castigi premiul. Tu suni, ti se iau banii si atat. Dupa cateva minute intra in sfarsit in direct telespectatori, sunati din platou, alesi nu stiu cum. Deci, degeaba striga tipa isterizata „vreau sa sune telefonul”. Desteapta nu si-a dat seama ca el nu suna pentru ca l-a stricat.

Amenda CNA
Potrivit Consiliului Naţional al Audiovizualului, moderatoarea concursului interactiv a avut o atitudine violentă când invita telespectatorii să participe la competiţie, fapt care putea să afecteze dezvoltarea psihică a minorilor. Decizia de amendare a postului Naţional TV a fost luată cu opt voturi pentru şi două împotrivă.

Textul amenzii CNA ma pune pe ganduri.
De ce emisiune nu are bulina?
De ce s-ar fi uitat copiii la tv la ora 5:00 dimineata?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.