Vrei un voucher Decathlon? Ia-l de aici.


Vă scriu din tranşee, lupta e acerbă, mai avem puţin şi vom fi victorioşi… deja simţim gustul victoriei dar pentru a nu lăsa loc de slăbiciune continuăm să muncim până în ultimul moment. Sâmbătă, 20 septembrie, vom celebra lupta din ultimele luni şi vom transforma Piaţa Mică din Sibiu în cea mai mare scenă de fitness din România. Zeci de instructori, seci de săli de sport, zeci de ore de mişcare, mii de ore de luptă pentru a reedita Festivalul Sportului mai mare şi mai important ca anul trecut.

Concurs

Şi pentru a vă ademeni să veniţi şi voi în Piaţa Mică să faceţi mişcare, arunc în aer un voucher de cumpărături la Decathlon Sibiu în valoare de 50 de lei. Cine îl prinde, este fericitul câştigător. Toţi cei ce lasă un comentariu la acest articol intră automat în tragerea la sorţi iar câştigătorul îşi poate ridica premiul sâmbătă din Piaţa Mică. Începeţi şi voi lupta comentariilor! Baftă.

afis


20 de comentarii la „Vrei un voucher Decathlon? Ia-l de aici.”

 1. Eu vreau, vreau 😀 Am ochit doua gantere pe care vreau sa le achizitionez de la Decathlon, doar ca de abia sambata viitoare ajung in Sibiu 🙁

 2. Eu Vreau sa il castig, am nevoie de manusi de Box de la ei. nu e gluma, Chiar am nevoie 😉

 3. Initiativa organizarii unui astfel de eveniment este super !!! Felicitari si sper sa fie cati mai multi participanti !

 4. Super eveniment! Piata mica ocupata de oameni entuziasti care iubesc sportul! Haideti la miscare!

 5. excelenta initiativa de a pune oamenii in miscare.
  sunt convins ca va fi un eveniment ce va atrage si mai multi oameni spre un stil de viata activ si sanatos si asta e minunat!
  felicitari de pe acum castigatorului acestui concurs si distractie faina tuturor sambata!

 6. excelenta initiativa de a pune oamenii in miscare!
  sunt convins ca va fi un eveniment ce va atrage si mai multi oameni spre un stil de viata activ si sanatos si asta e minunat!
  felicitari de pe acum castigatorului acestui concurs si distractie faina tuturor sambata!

 7. Cu copil si purcel ma prezint si eu la marea miscare de sambata!
  Felicitari pentru initiativa!

 8. Concursul a luat sfarsit. La tragerea la sorti au intrat 15 nume )am exclus comentariile mele si comentariul duplicat) si castigatorul este numarul 4: FRATICIU LARISA. Felicitari!

  Sunteti asteptati cu totii astazi in Piata Mica pentru mai multe concursuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.