Vrem idei. Avem nevoie de sponsori.


Ieri am avut întâlnire cu Răzvan Pop pentru a decide cum mergem mai departe cu proiectul 10 Mari Sibieni. Au fost câteva idei bune, altele ce erau planificate au picat, deci au survenit câteva modificări în programul campaniei.

În orice caz, după votarea topului 10 Mari Sibieni vrem să organizăm o gală unde să luăm direct legătura cu cetăţenii oraşului şi care probabil va fi transmisă live la TV, rămâne de văzut.

În zilele următoare vom fi în căutarea unor sponsori pentru că aşa nu se mai poate. Până acum sponsorizările au venit din foarte puţine părţi iar de asta depinde tot succesul campaniei. Într-adevăr, se pot face lucruri şi fără bani (de fapt, voluntar) dar e puţin aiurea să nu avem nici măcar tricouri de campanie sau un banner vizibil în buricul oraşului. Pe lângă astea, mai avem nevoie de câteva panouri informative cu cei 10 Mari Sibieni, panouri ce le vom plimba prin tot oraşul, vor trebui tipărite încă câteva mii de taloane, eventual o broşură cu informaţii despre marii sibieni şi chiar plăcuţe comemorative ce le vom amplasa pe diferite clădiri din oraş. Ideea de bază era ca fiecare dintre cei 10 Mari Sibieni să aibe un sponsor care să-l susţină (atât declarativ cât şi financiar). Probabil că nu e chiar corect ca o personalitate să primească susţinere şi promovare din partea unei firme pe când altă personalitate poate nici măcar să nu aibe o firmă alături. Cu toate astea, ideea nu e încă dată deoparte.

Aveţi cumva şi voi idei de promovare a campaniei, de promovare a celor 10 Mari Sibieni? Există printre voi cineva care vrea să sponsorizeze un anumit program din campanie sau o personalitate?


4 comentarii la „Vrem idei. Avem nevoie de sponsori.”

  1. @clau p
    pentru ca nu puteam promova calumea 215 personalitati 😀 acum e etapa 2 a campaniei cand se vor promova doar cei 10 (ca de aia se numeste campania 10 Mari Sibieni) dupa care va fi un nou vot pentru clasamentul final.

  2. Daca reusiti sa tipariti si sa impartiti in TOATE cutiile postale din Sibiu o brosura cu toti cei 215 (bine-nteles cu biografia lor)cred ca s-ar putea spune ca aceasta campanie si-a atins scopul. Cred ca cel mai important lucru este ca sibienii sa-i cunoasca si sa-si dea singuri seama ce inseamna sa faci ceva pentru oras.
    Pe de alta parte, poate va ganditi cum sa-i constientizati pe sibieni de importanta Sibiului.Prea putini oameni cunosc faptul ca in Sibiu s-a infiintat primul spital, primul muzeu, prima gradina zoologica, primul teatru, prima farmacie. Ca sibiul a fost primul oras din sud-estul europei unde s-a introdus curentul electric (hidrocentrala Sadu V functioneaza si astazi), unde a circulat primul tramvai electric fara sine (al doilea oras din Europa), unde s-a construit primul pod de fonta din Romania (al doilea din Europa) si primul pod de fier, etc.etc.

  3. sincer, m-am tot gandit toata ziua la campanie – nu stiu cat e de folositor sa mai votezi inca o data – atata vreme cat tu ii ai pe cei 10 si poti stabili un clasament din voturile initiale. daca vrei sa ii promovezi (in ideea de a arata lucruri mai putin stiute despre ei, ca in rest, mai toti sunt super titrati), poti crea sabloane in format real cu ei + o descriere + stiai ca..?? si posta expozitia la primavara, intr-o locatie publica, gen piata mica, unde sa stea pana in toamna. sau vorba lui Silviu, distribui brosuri prin tot Sibiul, daca gasesti sponsorul cu euroi (ca hartia e scumpa ca naiba) – desi iar am de comentat, ca cei interesati au intrat pe net si restul nu vor da 2 bani pe sibienii lor celebri, indiferent cat o sa li-i bagi tu pe gat 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.